Aktywne Wpisy
hacerking +209
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Piotrek7231 +62
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Ocena
- 1 48.7% (367)
- 2 5.6% (42)
- 3 4.0% (30)
- 4 4.6% (35)
- 5 37.1% (279)
#fizykakwantowa
#fizyka
Próbuję zrozumieć łamanie nierówności. Póki co nie do końca mam jasność, czy samo łamanie nierówności "na papierze" jest niewystarczające do tego, by stwierdzić, że mechanika kwantowa łamie nierówność? Czy jest tak, że trzeba było to potwierdzić eksperymentalnie, by tego dowieść?
Przykładowo z lektury pewnych materiałów w necie można by wysnuć wniosek, że samo złamanie nierówności na papierze daje odpowiedź na to, że w świecie kwantowym jest nielokalność i
Nie chce mi się czytać n linków, bo nie mam zbytnio czasu. Więc odpowiem na to co nie będziewymagać tej treści teraz i ew. jakby zostały jakieś niejasności to postaram się na nie odpowiedzieć później.
Gdyby stan był ustalony czyli, gdyby ustalone były z góry jakieś parametry aka zmienne, to korelacje ich rozkładów musiałaby spełniać pewną