Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
#pathofexile #poe
W tej lidze zakładam czwartą postać (żadna nie dotrwała do 6
no i nie wiem jak wam ale mi np duzo
@Valmar
A po co wam POE skoro jest już D2R?
To tak jakby woleć dalej korzystać z rozkopanego objazdu po zakończeniu remontu i otwarciu nowej drogi
@Kodzirasek: lol ;)
@Kodzirasek:
Na razie nie narzekam ale dopiero co to kończę fabułę, tak że nie śpieszę się.
Ale z pewnością dużo osób myśli podobnie jak ty i widać to po ... . braku kolejek ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo
jak na taki hype przed ligą to liczyłem, że rekord zostanie pobity albo przynajmniej będzie blisko a okazało się, że na steamie było coś około 120-130K to nie jest żle ale to tyle samo co było na otwarciu zeszłej, wyjątkowo fatalnej (pod względem nerfów)
A jakby tak można było lewelować od strartu w mapach albo delve xd
@WojtusKor: Jedyny build jaki udało mi się "fajnie" zrobić to bleed SST gladiator na poprzedniej lidze. Od 0 sam go opracowywałem i jak był z niego tank konkretny to jednak na single target boss już miał problemy (na czerwonych mapkach).