Wpis z mikrobloga

@Kodzirasek: Ja tak mam. Z niecierpliwością czekam na każdą kolejną oficjalną zapowiedź ligi i jaram się jak dziecko, gdy już oglądam zapowiedź, potem cieszę się z codziennych nowych postów GGG na reddicie, zawsze jestem przygotowany, aby równo w dzień startu ligi grać przez całą noc... i w sumie kolejny raz dochodzę do któregoś aktu i mam już dość xD
W tej lidze zakładam czwartą postać (żadna nie dotrwała do 6
  • Odpowiedz
@Valmar: No ja nie doszedłem do 7 aktu i myślałem nad nową postacią.Chyba człowiek się ludzi, że granie daje jakieś Szcescie a tak naprawdę to ucieczka od chinowego życia xd
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: @Valmar: mysle ze jedna z opcja jest zabawa wlasnymi buildami. to nie jest dla kazdego, wiec no... ja na expedycji zrobilem 10 postaci robiac same akty, a map prawie wgl i swietnie sie bawilem. jest tez tak jak mowicie, czasami trzeba tez sobie zrobic przerwe dluzsza, ja tak mialem na 2 roku studiow - caly bez poe.
no i nie wiem jak wam ale mi np duzo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kodzirasek: cóż, nawet pierwszego aktu nie zrobiłem. Mam już dość biegania tych aktów no i nie mam pomysłu czym grać
  • Odpowiedz
Ktoś ma podobnie?

@Kodzirasek:
Na razie nie narzekam ale dopiero co to kończę fabułę, tak że nie śpieszę się.
Ale z pewnością dużo osób myśli podobnie jak ty i widać to po ... . braku kolejek ( ͡° ͜ʖ ͡°), bo
jak na taki hype przed ligą to liczyłem, że rekord zostanie pobity albo przynajmniej będzie blisko a okazało się, że na steamie było coś około 120-130K to nie jest żle ale to tyle samo co było na otwarciu zeszłej, wyjątkowo fatalnej (pod względem nerfów)
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Jak PoE 2 nie wyjdzie jeszcze przez następny rok, to muszą coś zrobić z levelowaniem, chociaż Chris w wywiadzie mówił że nie będą tu nic zmieniać.
A jakby tak można było lewelować od strartu w mapach albo delve xd
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Podobnie, tyle że ja ogólnie zawsze męczyłem akty z tydzień i później mapy fajno fajno a jak przychodzi nuda i chęć zrobienia drugiej postaci to kończe ligę bo nie zdzierże kolejnego przechodzenia ,,fabuły" i labów etc. w tej lidzę to już w ogóle skończyłem na 4 akcie i już nie odpalę raczej. Aż zatęskniłem za endless delve lvlowanie do 70 w kilka godzin brak labów questów, piękna sprawa.
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Ja staram się przejść akty w pierwszy lub 2 dzień do startu jak jeszcze mi się chce grać. Wtedy jak już jestem na mapach to mi się przyjemnie gra codziennie casualowo, ale jak miałbym tak przez nie wiem tydzień kończyć akty to bym pewnie ich nawet nie skończył
  • Odpowiedz
@Kodzirasek: Próbuję postać nr 5 czyli ice crasher Raider. Na razie dotarłem do aktu 5, może nie będzie tak źle xD
@WojtusKor: Jedyny build jaki udało mi się "fajnie" zrobić to bleed SST gladiator na poprzedniej lidze. Od 0 sam go opracowywałem i jak był z niego tank konkretny to jednak na single target boss już miał problemy (na czerwonych mapkach).
  • Odpowiedz