Aktywne Wpisy
OldTimer11 +59
Moja różowa ogląda cały sezon od początku i przed chwilą zwróciła mi uwagę na rzecz, która CHYBA została tu przegapiona. W 4 odcinku gdy weszła Luśka to przy stole zapytała ona Szczocha skąd jest i on odpowiedzial że z Łodzi. Łucja na to, że mają wspólnych znajomych z kortów tenisowych. Na te słowa Szczoch dosłownie zamiera.
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
Może Lucy go kojarzy z reala. Może wie jaka jest prawda na temat szczochowego życiorysu, a
dracar +33
Mirki, czy słusznie otrabilem auto, które podjechali mi na pasie rozbiegowym po tyłek i wyprzedziło w momencie kiedy sam zmieniałem pas? Kierowca zrobił to po tym jak włączyłem kierunek a linie oddzielająca pasy miałem między kołami. Wyminął mnie na grubość lusterka.
@cacum3: Pewnie chodziło o wyprzedził, bo gdyby cię wyminął to poruszałby się przeciwnie do twojego kierunku. Dla niektórych pas rozbiegowy to lawa i zamiast się konkretnie rozpędzić to przecinają nawet ciągłą aby wjechać, na prawy pas. Pozostaje pytanie, czy tak wolno się rozpędzałeś, czy typ za tobą tak szybko przyspieszał.
Przecież to się wyklucza XD
Wyprzedzał mnie w taki sposób, że odległość miedzy pojazdami była niebezpiecznie mała.