Wpis z mikrobloga

@Armo11 z ciekawostek, to jak pracowałam w Tesco na sprzedaży internetowej, to dla produktów z krótkim terminem ważności 5 dni lub mniej, musieliśmy używać niebieskich toreb. Ogólnie był przykaz aby w ogóle takich produktów nie pakować, ale czasem nie było po prostu wyboru. Ostatecznie klient i tak mógł zdecydować czy bierze czy nie
  • Odpowiedz
@Armo11: W biedronce to akurat nie robi wielkiej różnicy - co z tego, że mięso jest wg. daty zdatne do spożycia, skoro pół dnia leżało na sklepie na palecie bo nie było komu tego wsadzić do lodówki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kimochii: men, tak mi się przypomnialo jak geniusze w jednej z biedronek zaczęli rozmrażanie lodówek w czasie pracy sklepu. Potem musieli zrobić ewakuację nas-klientów bo te nieczyszczone od otwarcia sklepu lodówki puściły soki z tego całego mięsa co tam nakapalo i zrobił się taki smród, że niektórzy z pawianem w ustach wychodzili
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@xxxkowal: ale to widać z własnych doświadczeń xDD ja ostatnio dotknalem opakowania jogurtu naturalnego co stał na palecie przed lodówka to był już letni xD
  • Odpowiedz