Wpis z mikrobloga

Jest i zwiastun dwójki. Ja zawsze marudzę, a tym razem nie podoba mi się ten wózek którym się przemieszcza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#darkestdungeon
Panas - Jest i zwiastun dwójki. Ja zawsze marudzę, a tym razem nie podoba mi się ten ...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Panas: Mnie tam nieco intryguje fabuła. Czyżby gra kontynuowała zakończenie, że, jak w XCOM1, przegraliśmy, Serce Ciemności się przebudziło i zaczęło plugawić świat, i teraz trzeba wyjechać gdzieś tam dyliżansem żeby jakoś to powstrzymać? Mi się tam podoba.

Chociaż drugiej strony, patrząc jak ciekawie wyglądają animacje postaci, taka możliwość modowania jaką ma DD1 nie będzie w tej grze możliwa. A mody to jest największa potęga Darkest Dungeon. No i nigdzie
  • Odpowiedz
@ChochlikLucek: ja bym to wrzucił w spoiler, zezłościłbym się gdybym kilka razy nie widział zakończenia.

Fabuła właśnie mi w żaden sposób nie pasuje, Serce się przebudziło, ale zostało pokonane, zaczynanie dwójki że jednak nam się nie udało jest dziwne. Dodatkowo głównym motywem ma być jakaś góra. No ale zaraz, przed chwilą zażegnaliśmy niebezpieczeństwo będące całą planetą, co nas teraz może obchodzić sterta kamieni?

Zapowiedzieli że nie wszystkie postacie wrócą (chociaż
  • Odpowiedz
@ChochlikLucek: w grze jest właśnie dużo takich niewytłumaczonych samouczkiem smaczków. Tak jak żeby zmniejszyć szanse na zasadzkę i zwiększyć na zwiad, postać ze zwiadem powinna iść pierwsza w szeregu zamiast tanka
  • Odpowiedz