Wpis z mikrobloga

@kseroboy: axelio nazywa remontem wstawienie nowych mebli do pokoju a ty jeszcze oczekujesz że będzie się znał na ich typach (_ ). Odpowiedź na twoje pytanie według prezentowanej przez axelia logiki jest bardzo prosta. Rodzice go tego przecież nie nauczyli a gdyby mu powiedzieli żeby się znał na meblach to zostałby stolarzem, głównym winnym jest tutaj tata axelia bo nie pokazał mu jak się robi meble
@kseroboy: Legenda głosi że axelio powstał w wyniku tarć pomiędzy rozpadającą się komuną a powiewem wolności z zachodu ale prawda jest taka że axelio rodziców ma i wolą go trzymać w białymstoku niż zaprosić go do siebie na zachód europy. Axelio kiedyś wspominał nawet że pracował u taty na budowie w Belgii ale płacił mu za mało jak na tak wykwalifikowanego pracownika więc nie pozostało mu nic innego jak tylko wrócić
@Lardor: od x czasu siedzę w retro (albo nigdy z niego nie wyszedłem), uwielbiam kanały dedykowane na YT, bo zawsze odkryję jakąś grę, o której nie miałem pojęcia, poznam historę konsoli, o której słyszałem ale nie było na moim horyzoncie za dzieciaka. Ale ten gość przesadza ze swoją niewiedzą, olewactwem. Ma coś cennego rzadkiego i nawet nie kryje się z tym że nie ma o tym pojęcia.
Sto tysiecy kanałów, każdy