Wpis z mikrobloga

Centrum miasta wojewózdkiego. I to nie jest prędkość na lejku XD
Dobrze, że już tylko 6 miesięcy zostało do końca umowy.

A najlepsze, że nie wiedziałem jaki to c-----y internet dopóki nie zobaczyłem jak działa inny w tym samem miejscu.
¯\_(ツ)_/¯

Ciekawe w jakich jeszcze dziedzinach tkwię w czymś beznadziejnym, bo nie zaznałem lepszej alternatywy i się przyzwyczaiłem.

#cyfrowypolsat #lte #internet #zalesie
Antybristler - Centrum miasta wojewózdkiego. I to nie jest prędkość na lejku XD
Dobr...

źródło: comment_16348973530oo00Pl0NKnscKWoBrJGVF.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie da się rozwiązać umowy jak net chodzi o wiele gorzej niż podane w umowie?

@sebawoj99pl: Da się tylko jeśli nie jest później niż 14 dni po zdalnym zawarciu umowy. W przeciwnym wypadku możesz rozwiązać umowę, ale będziesz musiał płacić karę umowną, której wysokość, zależną od liczby miesięcy pozostałych do końca umowy, masz opisaną w umowie.
  • Odpowiedz
@xzxzz: Brak limitu to nie jest gwarancja predkosci.
@Antybristler: Wiec po co wziales taki internet? Parametry internetu komorkowego zmieniaja sie w zaleznosci od pory, miejsca, nikt nie gwarantuje parametrow. Nagle przyjedzie jakas delegacja, zapelni sie hotel czy biurowec w okolicy, kazesz im przelaczyc sie na wifi albo wylaczyc komorki?
  • Odpowiedz
@xzxzz ogólnie jestes zadowolony z internetu? Prędkość jest stała? Rodzicie mieszkają na wsi i szukam dla nich dobrej oferty bo teraz mają 10 MB po kablu
  • Odpowiedz
@vaporizer: To zależy od dnia i godziny oraz głównie obciążenia nadajnika koło Ciebie. W godzinach 8-17/18 wyciąga około 40-60 Mb stabilnie, natomiast wieczorami jak obciążenie nadajnika jest większe to spada do 10-20. Sporadycznie zdążają się dni gdzie jest około 5-8 wieczorami, ale generalnie nie mogę narzekać.
  • Odpowiedz