Aktywne Wpisy
jmuhha +3
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +13
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Dobrze, że już tylko 6 miesięcy zostało do końca umowy.
A najlepsze, że nie wiedziałem jaki to c-----y internet dopóki nie zobaczyłem jak działa inny w tym samem miejscu.
¯\_(ツ)_/¯
Ciekawe w jakich jeszcze dziedzinach tkwię w czymś beznadziejnym, bo nie zaznałem lepszej alternatywy i się przyzwyczaiłem.
#cyfrowypolsat #lte #internet #zalesie
@sebawoj99pl: Da się tylko jeśli nie jest później niż 14 dni po zdalnym zawarciu umowy. W przeciwnym wypadku możesz rozwiązać umowę, ale będziesz musiał płacić karę umowną, której wysokość, zależną od liczby miesięcy pozostałych do końca umowy, masz opisaną w umowie.
@Antybristler: Wiec po co wziales taki internet? Parametry internetu komorkowego zmieniaja sie w zaleznosci od pory, miejsca, nikt nie gwarantuje parametrow. Nagle przyjedzie jakas delegacja, zapelni sie hotel czy biurowec w okolicy, kazesz im przelaczyc sie na wifi albo wylaczyc komorki?