Aktywne Wpisy
robertx +405
GdzieJestBanan +39
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czy picie soku marchewkowego zmienia kolor skóry? Tą zależność znamy już od dawna, ponieważ marchewki zawierają naturalny składnik, który jest również barwnikiem: beta-karoten. Jedzenie marchewki czy też picie soku wyciśniętego z marchwi w dużych ilościach może delikatnie zmienić kolor skóry na lekko pomarańczowy. Zmiana koloru skóry nie jest stała, skóra odzyska swój poprzedni kolor po pewnym czasie. Zmiana koloru skóry jest spowodowana przyswojeniem dużej ilości beta karotenu w krótkim czasie. Beta-karoten jest naturalnie występującym, organicznym barwnikiem zawartym również w innych warzywach takich jak: bataty, kapuście, burakach, pomidorach, dyni, papryce, morelach czy melonach.
dalej -> https://polskiepomidory.com.pl/czy-sok-z-marchwi-moze-zmienic-kolor-skory/
#sok #soki #marchew #warzywa #owoce #zdrowie #ciekawostki