Aktywne Wpisy

Pasterz30 +207
Przypominam zoomerom 15 letnim ze przegapiliscie peak jakosci zycia w tym kraju ktory przypadal na lata 2010-2015. Czizburgery za 2 zl, tanie samochody (proporcja zarobki - ceny byla wtedy korzystniejsza), latwiej o prace, mniej s----------a w spoleczenstwie, itd itd. Moze to i dla Was lepiej bo nie macie porownania. #takaprawda #gorzkiezale
agent-agentury +110
Nagranie z wypadku w Nowej Suchej. Kierowca ciężarówki próbował zatrzymać pociąg machając łapami xD
Niestety, wyłamanie rogatek nie wchodziło w grę ze względu na pole siłowe.
#kolej #bekaztransa #wypadek
Niestety, wyłamanie rogatek nie wchodziło w grę ze względu na pole siłowe.
#kolej #bekaztransa #wypadek

#strzelectwo #karabin #pytanie #bron
ja sobie wczoraj kupiłem AKM47S i jestem zachwycony, tylko kopie jak byk (。◕‿‿◕。)
na strzelnicy mamy też Beryla ale tego sportowego, fajnie się nim pyka
@bruuh: Niezbyt narzeka, onet robił nagonkę na podstawie argumentów z d--y albo z pierwszych, rozwojowych wersji grota.
@lIlIlIlI:
Na Lekkiej Piechocie w maju przyjechały 2 zespoły z WOTu, ze służbowymi Grotami, właśnie po
Według mnie cywilny Grot ma tylko jeden problem -- nierealną, niekonkurencyjną, oderwaną od rzeczywistości cenę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A biorąc pod uwagę, jak strzelcy "cywilni" chuchają, dmuchają, konserwują i przechowują swoje zabawki -- to żaden z tych rzekomych problemów z d--y, które Moszner opisywał się nie będą przytrafiać.
@lIlIlIlI: To robisz coś bardzo źle. Wystrzelałem wiadro amunicji z kałacha z lewej ręki i nigdy łuska mnie nie uderzyła.