@juzwos: Grałem dużo w 1, mam nawet na dysku. Do tej części się zamierzałem, ale po becie i po tym rezygnuje z zakupu i czekam ba info odnośnie trylogii gta na nowym silniku
@juzwos: lol, myślałem, że ukraińca za głodową stawkę zatrudnili i tak to #!$%@? przetłumaczył, bo nie umie w odmianu jesio, a to okazuje się jakaś neutralna forma xDD
Ale wiecie, że samo dolewanie paliwa do konfliktu się skończy albo katastrofą demograficzną na Ukrainie albo włączeniem wojsk NATO do konfliktu? #wojna #ukraina
Będzie:
Walka do ostatniego Ukraińca, utracone pokolenia41.2% (149)
Jeden bankrut pożycza drugiemu bankrutowi. 400 mld euro poszło na odbicie malutkiej wsi robotajne a na tagu radość bo 61 mld dolarów przegłosowali xD Starczy na 2 miesiące po czym znów będzie objazd po wszystkich krajach prosząc o pieniądze bo za mało było xD #ukraina #rosja
Komputerowu graczu wybioru to postaciu bo ją (xD) lubiu
#heheszki #bekazlewactwa #lewica #4konserwy #neuropa #gry
źródło: comment_1634882899mCkFkLvp9gnfyyj1W7K228.jpg
PobierzTakie trochę "IMPOSSIBRU, SHAMFUR DISPRARYU >-<"
( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1634883627V6DCDKxKLtqpQzvDah0CJH.jpg
Pobierz@juzwos: no i widzisz jak ładnie ci poszło, mógłbyś redagować neutralny płciowo słownik, razem z sybilem
sorry nie mogłem się powstrzymać
Ale musisz uważać, żeby gracza nie urazić złym zaimkiem XD
@bn1776: Gdyby tylko ludzie z zaburzeniami mieli kupować tę grę to nie sprzedaliby 10k kopii, taka to jest skala tego "problemu" :)