Aktywne Wpisy

Linnior88 +575
Ej czy ktoś z was pamięta te granulowane herbaty owocowe ? Mi się dopiero teraz przypomniało, że kiedyś coś takiego było i mama czasem mi kupowała do picia
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
Chociaż pamiętam że tamta co piłam była malinowa (najlepsze że to było tak dawno że ja myślałam że to sobie wymyśliłam i tego nie było )
źródło: IMG_20240407_190402
Pobierz
przegryw162cm +131
Dziś po ponad 10 latach byłem dziś u spowiedzi. Odpuszczenie grzechów przez Pana Jezusa to najpiękniejsze uczucie na świecie, czujesz się taki wolny i lekki. Jeśli czujesz się przytłoczony, zmęczony życiem - przyjdź do Pana Jezusa.
Przyjdźcie do Mnie wszyscy, którzy utrudzeni i obciążeni jesteście, a Ja was pokrzepię. Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. Albowiem
źródło: jezu-ufam-tobie
Pobierz

Obskoczyłem prawie wszystkie trasy w Bieszczadach i szukam coś nietuzinkowego. Jakieś bezdroża, nieoficjalne trasy? Idę stety/niestety sam więc będę miał dużo czasu na robienie zdjęć ale też będzie to bardziej niebezpieczne. Co polecacie?
#bieszczady #podrozujzwykopem #gory
Zgogluj Libuchora choćby
@scomander: to poza Parkiem Narodowym, bo wyłapiesz kilka stówek za schodzenie ze szlaku.
Nie brak jednak opinii ;) że prawdziwe Bieszczady to poza Parkiem właśnie.
Fajnie jest w Parku Krajobrazowym Doliny Sanu, jeszcze fajniej jest w Parku Krajobrazowym Gór Słonnych, w obu fajowo można się przedzierać przez leśne ostępy wzdłuż granicy, jest dzika przyroda, bagna, góry, lasy, chodzenie ścieżkami zwierzyny, odnajdywanie ruin wsi i spisywanie przez Straż
https://www.lasy.gov.pl/pl/informacje/aktualnosci/niedzwiedzie-na-podkarpaciu-2013-informacje-dla-turystow
@JPRW: bardziej to ;)
To zaraz coś pomyślę i chyba świtem wyruszę :)