Aktywne Wpisy
Noicozezebowniemam +109
BrakWolnegoLoginu +648
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow

@memento_mori: Ty masz na moim punkcie jakąś obsesję? Jak już do mnie sapiesz szurze drugi raz, to miej minimum odwagi i nie blokuj mi odpowiedzi. I jeszcze zwołuje swoich ziomeczków neuropków, żeby mu te wyziewy plusowały. No po prostu #bekazlewactwa.
Twój wpis poleciał, bo nie jesteś w oborze ćwoku.
Ponadto doszedłem do wniosku, że nie ma sensu wdawać się w bezproduktywną dyskusję z nieokrzesanymi plebejuszami, bo zmęczyło mnie już zniżanie się do tak niskiego poziomu.
No, ale jak tak bardzo skomlisz i prosisz, to znaj moją dobroć ostatni raz:
Obawiam się że nadgarstek, to jest twój najmniejszy problem. Widać. że upadek spowodował trwałe uszkodzenie mózgu, którego dodatkowo nie jesteś świadomy. Musisz udać się do specjalisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz leć na #czarnolisto, bo na takich prostaków, to innej rady nie ma:
Padło jeszcze potem drugie obrażanie, ale nie pamiętam już jakie.
Dostał pikaczu.jpg, kiedy zobaczył, że nie można obrażać personalnie użytkowników ¯\_(ツ)_/¯
Jeszcze tłumaczył się, że uniósł się. Chciałem mu odpowiedzieć, że nie miał chwili słabości, a jest po prostu chamem i prostakiem, ale zablokował mnie ( ͡
@marekseo: Te całe neuropki to jakaś gimbaza. Z lewactwa się wyrasta. No chyba, że ktoś ma jakieś upośledzenie, to wtedy nie ;)