Aktywne Wpisy

Kingside +354
Przegiołem co
źródło: temp_file8384586080289012772
Pobierz
elmathias +33
Mireczki mam do was pytanie, czy ja mam coś ze wzrokiem bo już sam nie wiem.....
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
Zakupiłem blachę na rąbek w jednej ze #szczecin hurtowni, mogłem to zrobić bezpośrednio u producenta ale stwierdziłem że jednak mam tą hurtownie na miejscu to zawsze lepiej przy zamówieniu pogadać, dopytać jeszcze o jakieś szczegóły itp. itd.
Zamówiłem 180 m2 blachy na rąbek o kolorze 7016, do tego zamówiłem jeszcze system ukrytej rynny również
źródło: IMG_7110
Pobierz

Taki problem mały mam - czy macie sprawdzony sposób na wyczyszczenie przebarwionej kostki od piasku? Karcher pomógł tylko w minimalnym stopniu. Do tego czy to normalne, że kostka po roku od założenia jest 'wyblaknięta' i niczym nie przypomina tej, która była zaraz po założeniu? Kwestia impregnacji? Nawet na mokro już nie jest to co było na początku.
#budujzwykopem #remontujzwykopem
@typowy_zielonek: no jak się kupuje tą tańszą to owszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z jakiej firmy i za ile?
@typowy_zielonek: pierwsze słyszę
ALE zawsze możesz złożyć reklamację - kostka nie powinna stracić barwy po roku użytkowania
moja rada - reklamacja z tytułu rękojmi, masz 6 miesięcy od stwierdzenia wady produktu na złożenie reklamacji z tytułu rękojmi, jeśli wada została zauważona w ciągu roku od zakupu to uznaje się,że istniała w
A co do plam z piasku to też czymś handlujesz czy zostajesz przy samej kostce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
daj jakieś zdjęcie bo nie rozumiem w czym tkwi problem