Wpis z mikrobloga

@saintieov: A jak urodzą po 25 roku życia to jak rozumiem ten hajs powinien być zwracany? Chyba, że według Andrzeja kobieta po 25 roku życia już nie jest płodna.
  • Odpowiedz
Swoją drogą poznałem w życiu trzech Andrzeji i wszyscy są p----------i.

@Jarubot: coś jest w tych imionach. Wszystkie największe zjeby jakie znam mają na imię Mariusz xD
  • Odpowiedz
@saintieov: mój stary to Andrzej

Poza tym - skoro to udręka, to kto przymuszał te kobiety do rozmnażania się i życia w takiej udręce? Co, przed rozłożeniem nóg nie wiedziały, że to nie jest sielanka? Nataliści sami sobie gotują kocioł, a potem mają ból d--y widząc jak inni żyją szczęśliwie bez dzieciaków i z zawiści chcą, by na nich z----------i albo sypali pieniążki, bo my wielcy uciśnieni.
  • Odpowiedz
@saintieov wsm racja. Mnie mama urodziła 14 lat po ślubie czyli gdy miała 39 lat. Powinienem urodzić się wcześniej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Moją siostre urodziła 11 lat po ślubie, więc też późno.
  • Odpowiedz
@saintieov: Czyli w takich przypadkach wychodzi szydło z worka, tj. że tak naprawdę macierzyństwo jest dla nich udręką. Jak to? To to nagle nie jest cud i najlepsze co może spotkać kobietę?
  • Odpowiedz
@Jarubot: A myślałem że tylko ja tak mam. Na swojej drodze życiowej poznałem 7-miu Andrzejów i tylko jeden z nich to normalny człowiek reszta kawał chama.
  • Odpowiedz