Aktywne Wpisy
stanley___ +86
dariusz_94 +2957
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej ławeczce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko żulowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #smiesznypiesek #tworczoscwlasna #heheszki #pdk
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio #!$%@?łem taką domową z keczupem normalnie zamiast sosu i pieczarki z cebulką wcześniej podsmażone.
Taki farsz xD + gouda.
Ja #!$%@? to jest nadpizza, a nie te parmeńskie szynki i mozzarellę.
@wonsztibijski: jezeli nazywasz napoli sucharem to bledy leza po twojej stronie XD
Owszem jest to suchar w porównaniu do takiej zwykłej polskiej wyrośniętej, pulchnej, wilgotnej pizzy i to wcale nie jest nic złego.
@pawel_a23: Jedno i drugie ma swój smak ale to dwa inne dania. Najgorsze są takie skrajne jednostki, które widząc takiego pulchnego placka napiszą, że "hyhy to nie pizza" "tylko napoli".
Ja kocham pizze w każdej postaci
@Tigermass: dlatego ci nie wychodzi. Bo to musi rosnąć poza lodówką przez kilkanaście godzin(ok 12-13) i potym czasie ląduje w lodówce dopiero.
https://www.klubmilosnikowpizzy.pl/kalkulator-pizzy/