Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Oto moja wczorajsza #pizza na szybko. Od wsypania mąki do miski, do włożenia do piekarnika mniej więcej godzina. Zawsze robiłem coś a'la neapolitane z minimalną ilością drożdży, tym razem z całą paczką instant ¯\_(ツ)_/¯ ale uważam, że wyszła i tak bardzo fajna
#gotujzwykopem
Pobierz pawela23 - Oto moja wczorajsza #pizza na szybko. Od wsypania mąki do miski, do włożen...
źródło: comment_1634705003qcR6eHi8aoIr1gahDWWH9V.jpg
  • 21
@eric2kretek: Oho widzę, że fan neapolitańskiej pizzy. Ale z ciebie hipster ja pierniczę.
Owszem jest to suchar w porównaniu do takiej zwykłej polskiej wyrośniętej, pulchnej, wilgotnej pizzy i to wcale nie jest nic złego.

@pawel_a23: Jedno i drugie ma swój smak ale to dwa inne dania. Najgorsze są takie skrajne jednostki, które widząc takiego pulchnego placka napiszą, że "hyhy to nie pizza" "tylko napoli".
Ja kocham pizze w każdej postaci