Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Tigermass: no mi z małą ilością fajne wychodzą, ale ona wtedy potrzebuje dużo czasu na wyrastanie (co jest oczywiste, w końcu mała ilość drożdży).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@pawel_a23: ja też #!$%@? te neapolitańskie suchary.
Ostatnio #!$%@?łem taką domową z keczupem normalnie zamiast sosu i pieczarki z cebulką wcześniej podsmażone.
Taki farsz xD + gouda.

Ja #!$%@? to jest nadpizza, a nie te parmeńskie szynki i mozzarellę.
  • Odpowiedz
@eric2kretek: Oho widzę, że fan neapolitańskiej pizzy. Ale z ciebie hipster ja pierniczę.
Owszem jest to suchar w porównaniu do takiej zwykłej polskiej wyrośniętej, pulchnej, wilgotnej pizzy i to wcale nie jest nic złego.

@pawel_a23: Jedno i drugie ma swój smak ale to dwa inne dania. Najgorsze są takie skrajne jednostki, które widząc takiego pulchnego placka napiszą, że "hyhy to nie pizza" "tylko napoli".
Ja kocham pizze w każdej postaci
  • Odpowiedz