Wpis z mikrobloga

Mirki spod tagu #drony #dji prośba o chłodną ocenę.
Mam DJI Mini 1. Czy opłaca się teraz kupować używanego DJI Air 2 FMC jeszcze na gwarancji do sierpnia?
Na Air 3 stać mnie nie będzie. Air 2s też używany trochę za drogi. Zapowiadane Mini 3 pewnie będzie miało z grubsza to czego oczekuję ale lepsze od Air 2 raczej nie będzie tyle, że będzie nowe i podobnej cenie co używany Air 2 FMC.
Chcę też kupić Magi Mask (https://moviemask.io/products/magimask) ale czekam na Black Friday :)
Co robić bo mętlik w głowie mam....
  • 7
@BShKF: Może rzeczywiście Mini 2 będzie lepszym pomysłem niż Air 2. Czujniki i tryby autonomiczne są spoko ale mi w sumie średnio potrzebne. Kamerę mają podobną. OcuSync 2.0 mają oba. Rożnica w cenie spora.
@Maks_S: Hmm....jeszcze 2 tyg temu cena była chyba 119$. Później wrócili do ceny chyba 169$ więc coś czuję, że jutro znów będzie 119$....więc lipa a nie promka. Mini 2 spoko ale niewiele lepszy od Mini 1. Mam jedynkę i chyba jednak nie przesiądę się na 2 bo wiele nie zyskam.
Magimask w Mini 1 nie będzie szałowe bo bitrate dość mały. W Mini 2 jest lepszy ale myśle nad przesiadką na