Tak jak ostatnio nie mogłem się doczekać Igrzysk Olimpijskich i rywalizacji siatkarzy tak teraz nie mogę się doczekać Majora. Wtedy oczekiwanie zamieniło się w ból. Teraz nie mam oczekiwań i chce zobaczyć po prostu dobrego CSa #csgo
@vasos możesz mi trochę objaśnić tego Majora bo nie kumam. Na początku będzie grała grupa zespołów tych powyżej, ale nie widzę tu ani NaVi ani Gambit, kiedy oni będą grali? Przecież chyba są na majorze
Mamy 24 zespoły, które będą rywalizować w 3 rundach.
1. Runda (New Challengers) zakłada 5 rund Swiss dla zespołów 9.-24. miejsca (wg rankingu RMR). 5 rund oznacza, że trzeba zgromadzić 3 wygrane, żeby awansować. 3 porażki = odpadnięcie. Dalej przychodzi 8 zespołów
2. Runda (New Legends) w której gra top 8 rankingu RMR oraz zespoły, które awansowały z poprzedniej rundy. Tak samo jak wyżej, dalej awansuje 8 najlepszych ekip.
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Najgorsze w znalezieniu nowej pracy jest moment kiedy już po 2 dniach wiesz że to był błąd. A jeszcze gorsze jest to że musisz w niej trochę pobyć bo przecież pieniądze z nieba nie lecą. #pracbaza
#csgo
źródło: comment_1634584721NY4gdfbR3M6iRfWZlnWGsw.jpg
PobierzMamy 24 zespoły, które będą rywalizować w 3 rundach.
1. Runda (New Challengers) zakłada 5 rund Swiss dla zespołów 9.-24. miejsca (wg rankingu RMR). 5 rund oznacza, że trzeba zgromadzić 3 wygrane, żeby awansować. 3 porażki = odpadnięcie. Dalej przychodzi 8 zespołów
2. Runda (New Legends) w której gra top 8 rankingu RMR oraz zespoły, które awansowały z poprzedniej rundy. Tak samo jak wyżej, dalej awansuje 8 najlepszych ekip.