Wpis z mikrobloga

@OralElaborar: ale to ten u góry jest przegrywem skoro w wieku 25 lat ma już dzieci. Jest przez to ograniczony. Nie może pograć sobie na pleju do 3 w nocy, nie może podróżować gdzie chce. Spójrz na to z tej strony :)
  • Odpowiedz
ale to ten u góry jest przegrywem skoro w wieku 25 lat ma już dzieci. Jest przez to ograniczony. Nie może pograć sobie na pleju do 3 w nocy, nie może podróżować gdzie chce. Spójrz na to z tej strony :)

@majkkali: japrdl wykop w pigułce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale to ten u góry jest przegrywem skoro w wieku 25 lat ma już dzieci. Jest przez to ograniczony. Nie może pograć sobie na pleju do 3 w nocy, nie może podróżować gdzie chce

@majkkali: ależ może, trzeba tylko wcześnie wstawać i to nie żadne pdk.
  • Odpowiedz
@ruok: oraz droższe, trudniejsze do znalezienia zakwaterowanie, niższa mobilność, brak możliwości spania w namiocie, czy wędrowania z plecakiem przez góry, podróżowania autostopem czy rowerami
  • Odpowiedz
@OralElaborar: Ja już mam 30 na karku i dalej jak ktoś puka to patrzę przez judasza kto i jak nie znam to udaje że mnie niema xD

Ostatnio chodziły jakieś ciołki z administracji informować że wody nie będzie następnego dnia. U mnie w bloku echo tak się niesie że o tym po co przyszli to już usłyszałem jak byli na parterze więc po kiego otwierać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@majkkali: Ale przemyślenia. Faktycznie jestem ograniczony. W PSa nie gram bo nie lubię gier. W tym roku byłem w Chorwacji autem bo żona w ciąży nie mogła lecieć. Wcześniej byłem (od kiedy córka się urodziła) a ma 4 lata w Grecji razy 3, Kenii, Włochy, Czechy, Cypr a Ty?
  • Odpowiedz