Aktywne Wpisy
ronaldrogal +1423
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże ci z którą kuzynką się zapomnisz na rodzinnej popijawie i spłodzisz radosnego bąbelka z ogonem i płetwami
#glupiewykopowezabawy #heheszki
#glupiewykopowezabawy #heheszki
mickpl +677
Jacy oni są dzisiaj bezczelni XD
Ten twardy, nieludzki, zamordystyczny współczynnik minimum wynosił 1 miejsce parkingowe na mieszkanie w zabudowie miejskiej, 1,5 miejsca w podmiejskiej.
#nieruchomosci #codzienneministerstworozwoju #deweloperka #lobbing
Ten twardy, nieludzki, zamordystyczny współczynnik minimum wynosił 1 miejsce parkingowe na mieszkanie w zabudowie miejskiej, 1,5 miejsca w podmiejskiej.
#nieruchomosci #codzienneministerstworozwoju #deweloperka #lobbing
W dużym skrócie przerobiłem sporo pctow, na podzespolach się znam pstatni pc rtx 2080/i9/32ram solidna maszyna, lecz jakiś czas temu - sprzedana
DO SEDNA, Stoje przed wyborem Kupna jednego z tych dwóch konsol, albo po prostu Mocnego PC, czy konsola nowa czy używana to samo z PC, to nwm, konsola raczej nowa pc używkę moge powijac dobra, potrzebuje czegoś do grania rozrywki, czasami zabicia czasu itp, W co celować ?
Mam dzialanosc także FV vat 23 jak najbardziej mi na reke
#konsole #pcmasterrace #xkom #informatyka #monitory #komputery #pc #gaming #ps5 #xbox #xboxseriesx
@wojciet: PC na zawsze pozostanie najlepszą platformą do gier ze względu na swoją uniwersalność. Powodzenia z graniem w takie gry jak Europa Universalis IV na konsoli, ba nawet jak kiedyś zagrałem w Minecrafta na PS3 miałem wrażenie że coś jest nie tak. Konsole są spoko ze względu na exy i wygodę ale nazywanie się "prawdziwym" graczem kiedy posiada się tylko psa albo xklocka jest śmieszne, taki
@zeek: Dowcipniś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czapelek Jakieś źródło tych rewelacji? Samo Sony rzekomo ma aktywnych graczy sporo więcej niż 30 mln
"W pierwszym kwartale 2020 roku japoński gigant mógł pochwalić się na swoim sprzęcie do grania 114 milionami aktywnych użytkowników."
"As of June 2021, the network had approximately 104 million monthly
Przecież to zależy od tego w co grasz, jeżeli tylko w peję, jakieś Asasiny czy inne amerykański żołnierz szczela to konsola jest zdecydowanie lepszym wyborem, przynajmniej zakładając że trend oferowania opcji 60 FPS się utrzyma, jak w jakieś bardziej niszowe rzeczy to przecież one zwykle wychodzą wyłącznie na PC