Wpis z mikrobloga

@panbartosz: jak normalny człowiek ma znać odpowiedź na to pytanie>? xD Na szczęście chyba większość ma znajomych, którzy słuchają tego gatunku i można zadzwonić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@sidhellfire: nie neguje tego że większość jest o tym samym ale akurat wycięcie zdania z jakiegoś utworu, piosenki, wiersza czy czegoś innego bez kontekstu zawsze będzie brzmiało gównianie, pierwszy przykład z brzegu

Mamo, właśnie zabiłem człowieka. Przystawiłem broń do jego głowy. Nacisnąłem spust, teraz on nie żyje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mamo, właśnie zabiłem człowieka. Przystawiłem broń do jego głowy. Nacisnąłem spust, teraz on nie żyje

@mietek_zul: przecież ten cytat nie jest pozbawiony sensu, ponadto to tłumaczenie z angielskiego, dlatego brzmi niezgrabnie.
Co najwyżej tematyka może odpychać.

A tekst piosenki, który zacytowałem w całości jest tak samo bzdurny i słaby, oraz jest ogólnodostępny.
  • Odpowiedz
@sidhellfire: no to dodaj sobie pozniejsze galileo ktore nie ma sensu tylko jest przenośnią, tutaj wyciałeś kawałek gdzie w całości jest coś "bierz wszystko co mam, bierz co chcesz nawet deszcz z włosów i wiatr" czy jakoś tak, te teksty to jak ktoś wie czym jest metafora czy jakieś literackie zabiegi akurat nie są najgorsze w porównaniu do wykonania czy muzyki niektórych piosenek, gdybyś to ubrał w jazzowe melodie to na
  • Odpowiedz