Aktywne Wpisy

Bavarczyk +20

giga_jablecznik +73
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
źródło: image
Pobierz

![Robert Mazurek nie rozumie czym jest nauka [KOMENTARZ]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c54ca3f15221c12b8a6598cd7b0adf41295e0ac0ba831b0fc83a72c698b709fc,q70.jpg)
Oglądałem filmy związane z piwem, natomiast polityczne mnie irytowały.
Jego ewolucja (degradacja) jest przykra. Ale wiem chyba czym powinien się zająć.
Otóż ma wszystkie cechy, które charakteryzują polityka: jest bezwstydny, arogancki, wygadany i przekonany o słuszności swoich poglądów. Oprócz tego ma haryzmę, obycie medialne, parcie na szkło i w mojej opinii taką wewnętrzną i naturalną "mendowatość", którą każdy polityk ma.
Tomasz, jeśli to czytasz to sugeruję spróbować przytulić się do KO lub Hołowni. I jakkolwiek daleko mi do tych środowisk to znając twoje poglądy sugeruję byś spróbował bo tam znajdziesz swoje miejsce.
Będziesz mógł z czystym sumieniem i ulgą porzucić kanał piwny, rozwijając jednocześnie kanał Tomasz Kopyra jako miejsce głoszenia swoich poglądów i budowania poparcia bo do wyborów jest jeszcze wystarczająco dużo czasu. Dodatkowo pozwoli ci to zacząć robić wywiady z politykami czyli robić PR partii do której zdecydujesz się wstąpić. Jako osobie wierzącej sugeruję jednak Hołownię - większy potencjał do przebicia się i możliwość zostania PRowcrm tej partii. W KO siedzą spocone grubasy, które raczej nie będą skore do zrobienia ci miejsca.
Na mój głos nie masz co liczyć ale znajdzie się zapewne wielu, którzy mogą cie poprzeć.
#kopyra #piwowarstwo #piwo
Porównanie do tych co zapieprzają na deskach na falach morskich całkiem słuszne.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora