Aktywne Wpisy

JaZestarym +90
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
źródło: IMG_5307
Pobierz

Mieli się rozpaść i przystąpić do innych klubów, a trwają. Co więcej, sondaże i nastroje społeczne zwiastują, że w przyszłej kadencji ich reprezentacja znacznie się powiększy, dzięki czemu Konfederacja zyska większą siłę oddziaływania na polską rzeczywistość polityczną.
Jest to też jedyna siła, która głosowała przeciwko podwyżkom podatków, jedyna która walczy z segregacją sanitarną i wreszcie jedyna, która od samego początku ostrzega Polaków przez uroszczeniami wiadomych ludzi.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Miejmy nadzieję, że do wolnej i bogatej Polski (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#konfederacja #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
źródło: comment_1634123381IhzL0sDqH5zwrZX1aYIqVV.jpg
PobierzCzyżby nojropiarzom bliżej do Jaruzelskiego i Kaczyńskiego niż do prawdziwych lewicowców ? Oczywiście odpowiedź jest jasna ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: comment_1634124229rtTGzzpIOKmbOeUDSg1Usm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@4lord: @Aik32fr45yd: która oficjalnie mówi o wyjściu Polski z UE. Super partia. Niech Polska wyjdzie jak najszybciej. UE wtedy dociśnie Węgrów :3
- kara więzienia za homoseksualizm
- zakaz bluźnierstwa
- uniemożliwienie bycia sędzią nie-chrześcijaninem
- zabijanie
przecież oni prezentują poglądy większości sejmowej xD brakuje liberalnej partii w polskim sejmie, konfederaci nie są wolnościowcami
XD
Ci się stało temu Krowinu na tym zdjęciu że taki malutki? To jest fotomontaż?