Aktywne Wpisy

LittleBallofFur +81
#chwalesie wypłatką
27 lvl, różowy pasek, bez znajomości, koneksji i bogatych starych. Da się! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#praca #pracbaza #chwalipost #pieniadze
27 lvl, różowy pasek, bez znajomości, koneksji i bogatych starych. Da się! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#praca #pracbaza #chwalipost #pieniadze
Exit99 +85
Właśnie przeprowadzilem sie do nowego mieszkania. Podpisalem umowę i juz wynajmuje pokoj. Na podpisanie umowy przyszedł syn wlasciela. Jakiś w moim wieku około lvl 24. Gość to dosłownie stereotypowy Oskar Kladiusz Deweloperski.
#!$%@? do dzisiaj myślałem że te wpisy o Oskarach Deweloperskich to tylko takie jaja na wykopie i oni w rzeczywistości nie istnieja.
Znalazłem go na fejsie i milion starych udostępnień o tym że wynajmie swoje mieszkanie. Policzylem i oni mają
#!$%@? do dzisiaj myślałem że te wpisy o Oskarach Deweloperskich to tylko takie jaja na wykopie i oni w rzeczywistości nie istnieja.
Znalazłem go na fejsie i milion starych udostępnień o tym że wynajmie swoje mieszkanie. Policzylem i oni mają

@cr6d a co Cię tam tak boli?
" a w EventContext.Provider "Property 'Provider' does not exist on type 'RootObject[]'.ts(2339)
"
@cr6d: to nie jest poprawne.
createContextzwraca typ o wartościContexta ty probujesz przypisać to do zmiennej której ograniczyłeś typ doRootObject[] | null. UżyjcreateContext(null)i usuń ten typ, czyli ostatecznie:export const EventContext = createContext(null);@cr6d: export const EventContext= createContext(null);
I nie uzywaj FC
interface EventsContext {
events: RootObject[] | null,
setEvents: (events: RootObject[] | null) => void // typ moze byc inny
}
export const EventContext= createContext(null);