Aktywne Wpisy
Marvel7 +525
#apple #iphone #rozdajo #laptopy #pcmasterrace
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
dom_perignon +75
Tusk jeszcze nie zaczął rządzić a już naprawił w Polsce praworządność i demokrację,
#polityka #bekazlewactwa
#polityka #bekazlewactwa
Poszedłem spontanicznie (no dobra, myślałem nad tym już kilka dni wcześniej o zwykłym punkcie, ale nie wiedziałem jak to ugryźć) zaszczepić się drugą dawką do punktu mobilnego(?) podczas śląskiego festiwalu nauki. Okazało się, że wcale nie potrzebowałem tej małej karteczki, którą dostaje się przy pierwszej dawce i ogólnie powiedzieli, że fajnie, że przyszedłem nawet po tych ponad 60 dniach. Atmosfera miła. Ciekawe czy z tymi karteczkami, mógłbym podejść do jeszcze jednego punktu i wziąć 3, a nawet 4 dawkę (bo na obydwu mam wpisane 1. dawka)
#szczepienia #koronawirus
Czy mogę jutro ćwiczyć na wf?
#studbaza
Czy mogę jutro ćwiczyć na wf? Będziemy grali w siatę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora