Aktywne Wpisy

Koziom +51
Generalnie też macie wrażenie, że ten rząd się pogubił i panuje chaos informacyjny?
#powodz
#powodz

drivex +31
#powodz
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy
czy to normalne ze cywile ratują miasto? gdzie ten p--------y rudy, gdzie dyspozycje, gdzie jest straż, policja, wojsko z pólnocy polski gdzie jest susza
ja p------e, wał umacniają cywile
rudy

Ej Mirki jest sprawa. Na mieście znalazłem bociana spaceruje sobie, kupiłem mu boczek w kostkach zjadł mi dosłownie z ręki.
Ma numer na zielonej obrączce T7913
Oraz metalową na nodze z jakimś numerem na nodze i napisem Gdańsk.
Widać że miał kontakt z ludźmi. Chcę mu pomóc ale nie bardzo wiem jak. Jakieś rady? Myślałem o straży miejskiej ale w weekendy nie pracują.
źródło: comment_1633881260Ek2ftfylf9UEcHZo2zfHZO.jpg
Pobierz@makrofag74 dzwoniłem zanim napisałem posta na wykopie. Usłyszałem w słuchawce "nie ma takiego numeru"
.
@aaadam91 wydaje się zdrowy ale gdy podchodziłem to odchodził a nie próbował się zerwać i odlecieć
Nagle jak gdyby nigdy nic poderwał się do lotu. No cóż mam nadzieję że wszystko z nim będzie w porządku mimo chłodnych temperatur w nocy...
Powiem wam że bałem się że ma coś że skrzydłem i jakiś pies go zagryzie albo z tego wszystkiego wpadnie pod samochód.
Ale być może wszystko z nim w porządku i będzie sobie żył dalej (。◕‿‿◕。
https://streamable.com/vxrcsy
Komentarz usunięty przez moderatora