Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Trochę się #!$%@? w #wykopjointclub. Wolna gotówka, mieszkania z dala od rodziców, dużo ziomków którzy mają "na już" i wyszło na to, że grzeje od 3 miesięcy. Nie są to jakieś straszne ilości, ale lolek na sen, Lolek na lepszy apetyt, loleke do filmu. Głównie wieczorem, w ciągu dnia na czysto.

Z jednej strony lol luz co to jest nie palić, a z 2 trochę łapie mnie paniks na myśl, że przerwa. Wiem, że wszystko jest dla ludzi, ale ja chyba lekko przesadziłem. Na pewno nie odstawiam na amen. Min 2-3 miesiące przerwy nim ruszę temat. Miał ktoś podobny problem?

#wykopjointclub #narkotykizawszespoko
  • 14
@porterhouse: tak, miałem okres że jaralem w opor parę lat. Teraz raz na jakiś czas. Powiedzmy biorę raz na 2 miesiące piątkę, wypalam i przerwa. Czasami okazyjnie jak ktoś poczęstuje. Też było ciężko odstawić ale po dwóch dniach już się nie myśli. Czasami się chce bardzo ale mija szybko, kwiestia silnej woli. Ogólnie stawało się to męczące i bez lolka często nie chciało mi się wychodzić nigdzie.sama myśl że idę na
@porterhouse: tak.. jestem świadomy tego, że się z własnej głupoty uzależniłem. Rok ponad dzień w dzień paliłem medyka, czasami nawet grzałem lufę byle trochę THC wyciągnąć. Od 2-3 tygodni suszu zero, ale znalazłem alternatywę w postaci olejków i przez ten czas zeszła mi ochota na palenie. Zaraz olejki też się znudzą bo to chyba nie dla mnie. Ciężko jest, ale jak przełamiesz się jeden, dwa, trzy wieczory bez zapalenia, później będzie
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Frezeek: ale ja żyję normalnie, pracuje, ogarniam dom sam i z różowa, mam z boku normalne życie, ale ogarnąłem, że muszę zazsmazyc na noc bo mnie #!$%@? xD
@memiusz: vapo nie mam, muszę bongo z butelki #!$%@?ć, ale jakoś mi tak źle z tym xd skończę chyba temat dziś (z 0.3 zostało) i rzucam to w #!$%@?
@Adicts: no obecnie tolerke wyjebuje trochę, wczoraj zesmażyłem sztuke by coś porobiło, a normalnie to sztuke miałem na kilka dni... ostatnio tróje miałem na jakiś tydzień, gdzie kiedyś to by na miesiąc starczyło. Ja wiem, że to nie jest jakoś W #!$%@? MEGA DUŻO, ale w porównaniu do "starych czasów" to noo :D
@Jakis_Leszek: @Frezeek: @memiusz: ja to zacząłem się łapać, że jestem jak taki alkoholik, ale on
@porterhouse: ja smażę już wiele lat, nie wiem nawet ile, 6? a tak dzień w dzień to na pewno ze 2-3 lata, na szczęście finansowo mogę sobie na to pozwolić, ale nawet nie chcę myślec ile bym hajsu odłożyła gdybym jarała mniej ;(