Piąteczek, piątunio! Jakie są Wasze ulubione filmowe samochody? Dla mnie tym co budziło największe emocje był chyba Peugeot 406 w Taxi :D te absurdalne (patrząc z perspektywy czasu) spoilery i system zmiany tablic rejestracyjnych powodował gęsią skórkę.
@OrzechowyDzem: nic nie mowilem o zadnej frustracji skoro mamy juz byc tacy ściśli. Ja wiem ze niektorzy lubią wylapywac takie smaczki, masz wprawne oko to napewno. Chodzi mi o to ze siadajac do takiego durnowatego filmu wiesz ze to wszystko jest fikcja i na to przyzwalasz
@OrzechowyDzem: no mowie ja z siorką ogladalismy sharknado i na sama mysl juz kisne z tej durnoty co tam jest w filmie, komentowalismy wszystko na bierzaco xD widoc,nie zle sie wyrazilem wczesniej
@OrzechowyDzem: za dzieciaka imponował mi ten ogromny silnik, tak wielki, że nie mieścił się pod maską, a sam samochód był tak szybki że nawet Dom bał się nim jeździć ( ͡°͜ʖ͡°)
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
Oglądam tak sobie Rancho nad ranem i kurde widze ze dobre aplikacje ma na pulpicie Lucy jako wójt xD uTorrent i GTA4 xD #ranczo #heheszki #seriale #gry
Jakie są Wasze ulubione filmowe samochody?
Dla mnie tym co budziło największe emocje był chyba Peugeot 406 w Taxi :D te absurdalne (patrząc z perspektywy czasu) spoilery i system zmiany tablic rejestracyjnych powodował gęsią skórkę.
#motonitka #motoryzacja #samochody
@Hrrr_tfu: jedno i drugie. To jest silniejsze ode mnie, nic na to nie poradzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie kwintesencja stylu lat 90'. Nawet kiedyś sobie kupiłem Eclipse 2G tylko w serii - wiadomo.
Komentarz usunięty przez autora