Aktywne Wpisy
biauekWladcaJajek +226
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane

wszystkogra +3
Jestem wręcz pewny, że moja dziewczyna chcę mi zrobić niespodziankę i zapłaciła za noclegi na tygodniowy pobyt w górach bez mojej wiedzy. A uczulałem ją, że narazie nie będę w stanie pojechać na wakacje, bo wykańczam mieszkanie i krucho z kasą. Dlaczego one robią zawsze na przekór? Ogólnie fajnie, ale jak mam zareagować skoro prosiłem że przynajmniej do jesieni będę miał lipę z kasą i nie będzie mnie stać na takie wyjazdy

Najbardziej w-----a mnie te umniejszanie wszystkiego. Mam tylko nadzieję, że Paulo nie czyta tych bzdur i ma w------e na te - uwaga cytuję - frajerskie gadki. Oni uważają, że my mamy potencjał piłkarski na coś więcej, niż remis z v-ce ME, który przegrał mecz finałowy w karnych? No goście p----------i.
https://www.meczyki.pl/newsy/paulo-sousa-znow-w-ogniu-krytyki-mam-watpliwosci-czy-potrafi-ulozyc-zespol/174886-n
Jeżdżenie na mecze ekstraklasy. No kogo on ma oglądać? Jedynie piłkarzy Lecha Poznań albo z Legii Warszawa, o których pewnie wie wszystko i ich obserwuje. Nie rozumiem w ogóle tego j-----a o oglądanie meczy ekstraklasy. Ja odpalę od czasu do czasu mecz Wisły Płock czy innej drużyny i mam dosyć po 10 minutach siedząc w domu, a on miałby jechać specjalnie na stadion z Portugalii. To nie są piłkarze na poziom reprezentacyjny, a jeśli by byli, bo zaraz by w mediach wyczytał, że jest gościu, który robi furorę w ekstraklasie i zresztą.. chwila moment i by go kupił klub zza granicy. Także tego. Paulo, pamiętam.. podstawa to mieć w------e na frajerskie gadki i nie słuchać tych bóldupców.
#reprezentacja #mecz #pilkanozna #kanalsportowy
Póki co to ani pół meczu nie było zajebiste.
@iksboks: Ani z Anglią, ani Hiszpanią? Kolejny hejter z d--y. Niewdzięczny i czepialski. Pewnie w domu tacy rodzice to nie ma co się dziwić. Pokolenie wychowane na nienawiści, kompleksach i niedostatku. A tu piękny, zagraniczny i elokwentny Sousa robi robotę to ich boli...
Ale spoko, Leo też był hejtowany, szczególnie pod koniec jak grał jakimiś Żurawskimi, Gancarczykami i Radomskimi, a dziś
Za co go chwalić? K---a za co mają go chwalić?
Za co go chwalić? K---a za co mają go chwalić?
Ładnie mówi po angielsku i dobrze wygląda. No i nie jest Polakiem. Dla niektórych to wystarczy.
Jestem krytyczny względem mejwenów i ekspertów telewizyjnych, bo faktycznie mało się znają. Ale jeśli chodzi o oglądanie Ekstraklasy, mają
Żyjemy w XXI wieku, można dokonać oceny piłkarza bez konieczności oglądania go z trybuny.
Komentarz usunięty przez autora
@radless97:
no jak wyglądały te mecze za portugalskiego oszusta? No jak?
Mecz z Hiszpanią? Rozpaczliwa obrona, i wykopywanie piłki gdziekolwiek, posiadanie piłki 76% na korzyść Hiszpanii. Przeważali w każdym aspekcie.
A tak się składa że na euro akurat Hiszpanie przecież grali słabo.
Wczorajsza Hiszpania by rozbiła w pył naszą pseudokadrę podrabiańca :
Taki progres z lepszymi techniczne zawodnikami zaliczył wizjoner, ze nie wyszedł z grupy.
@Matpiotr: A co, płaczesz za Nawałką, który miał masę zawodników w najlepszej formie?