Wpis z mikrobloga

Czytam sobie wypowiedzi tych pseudo-ekspertów, którzy uaktywniają się zawsze podczas meczy reprezentacyjnych. I wiecie co? Jest mi w c--j wstyd, że takie banialuki p------ą byli piłkarze/reprezentanci. Czytam słowa Darka Dziekanowskiego i zastanawiam się, czy on serio tak myśli czy co jest grane. Niech mi ktoś wytłumaczy. Co tych ludzi boli, że się tak dopierdzielają do tego Sousy i nawet jak zagraliśmy ostatnio 3 zajebiste mecze, to oni i tak mają jakieś - ALE.
Najbardziej w-----a mnie te umniejszanie wszystkiego. Mam tylko nadzieję, że Paulo nie czyta tych bzdur i ma w------e na te - uwaga cytuję - frajerskie gadki. Oni uważają, że my mamy potencjał piłkarski na coś więcej, niż remis z v-ce ME, który przegrał mecz finałowy w karnych? No goście p----------i.
https://www.meczyki.pl/newsy/paulo-sousa-znow-w-ogniu-krytyki-mam-watpliwosci-czy-potrafi-ulozyc-zespol/174886-n

Jeżdżenie na mecze ekstraklasy. No kogo on ma oglądać? Jedynie piłkarzy Lecha Poznań albo z Legii Warszawa, o których pewnie wie wszystko i ich obserwuje. Nie rozumiem w ogóle tego j-----a o oglądanie meczy ekstraklasy. Ja odpalę od czasu do czasu mecz Wisły Płock czy innej drużyny i mam dosyć po 10 minutach siedząc w domu, a on miałby jechać specjalnie na stadion z Portugalii. To nie są piłkarze na poziom reprezentacyjny, a jeśli by byli, bo zaraz by w mediach wyczytał, że jest gościu, który robi furorę w ekstraklasie i zresztą.. chwila moment i by go kupił klub zza granicy. Także tego. Paulo, pamiętam.. podstawa to mieć w------e na frajerskie gadki i nie słuchać tych bóldupców.
#reprezentacja #mecz #pilkanozna #kanalsportowy
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Póki co to ani pół meczu nie było zajebiste.

@iksboks: Ani z Anglią, ani Hiszpanią? Kolejny hejter z d--y. Niewdzięczny i czepialski. Pewnie w domu tacy rodzice to nie ma co się dziwić. Pokolenie wychowane na nienawiści, kompleksach i niedostatku. A tu piękny, zagraniczny i elokwentny Sousa robi robotę to ich boli...

Ale spoko, Leo też był hejtowany, szczególnie pod koniec jak grał jakimiś Żurawskimi, Gancarczykami i Radomskimi, a dziś
  • Odpowiedz
@radless97: i z drugiej strony nie gloryfikujmy człowieka, ktory zajął w swojej grupie na ME ostatnie miejsce i obecnie zajmuje miejsce w grupie eliminacyjnej nie dającej nawet baraży.
Za co go chwalić? K---a za co mają go chwalić?
  • Odpowiedz
@radless97: i z drugiej strony nie gloryfikujmy człowieka, ktory zajął w swojej grupie na ME ostatnie miejsce i obecnie zajmuje miejsce w grupie eliminacyjnej nie dającej nawet baraży.

Za co go chwalić? K---a za co mają go chwalić?

Ładnie mówi po angielsku i dobrze wygląda. No i nie jest Polakiem. Dla niektórych to wystarczy.

Jestem krytyczny względem mejwenów i ekspertów telewizyjnych, bo faktycznie mało się znają. Ale jeśli chodzi o oglądanie Ekstraklasy, mają
  • Odpowiedz
Dobrze wiesz, jak wyglądały nasze ostanie dwa mecze podczas EURO. Jeżeli patrzysz wyłącznie na tabelę i tylko na jej podstawie dokonujesz oceny poziomu gry - sorry, ale masz zajebiście ograniczoną percepcję. Ja tylko oczekuję od "ekspertów" dogłębnej analizy faktów, a nie p-------------a się do choćby takich pierdół, jak obecność/brak obecności na jakimś meczu ligowym.
  • Odpowiedz
@itsover Pewnie Nawałka miał wykupionego Traficara i p---------ł po wszystkich stadionach, w każdy weekend.

Żyjemy w XXI wieku, można dokonać oceny piłkarza bez konieczności oglądania go z trybuny.
  • Odpowiedz
@Wengerowski Możesz zbić pjonę z Dziekanem, Tomaszewskim i innymi prawilnymi mordeczkami. C--j z tym, że wygrana 4:1. C--j z tym, że w następnych meczach widoczna była poprawa. Ale ALBAŃCZYCY NAS ZDOMINOWALI O NIEE. Chciałem Ci tylko przypomnieć, że Ci sami Albańczycy kilka dni później walnęli w ryj Węgrów.
  • Odpowiedz
@Wengerowski: na pewno przesiąknęli do szpiku krwi polską mentalnością, a jak chcesz porównywać pojęcie o zawodowym futbolu, to jak najbardziej, ale między Sousą a Dziekanowskim. Tylko czy gra w piłkę ćwierć wieku temu, to jeszcze ma cokolwiek wspólnego z obecnie uprawianą dyscypliną? Ale największym rakiem jest, że mamy spory kraj, w pewnym momencie pojawiła się fajna kasa i popularność, więc stworzyło się kółko wzajemnej adoracji, układy, układziki, jest milusio. A
  • Odpowiedz
@radless97 Poprawię się. "W następnym meczu z Anglią widoczna była poprawa". Wyglądasz mi na człowieka, który z meczu z San Marino zapamiętał wyłącznie straconego gola.
  • Odpowiedz
@nowywinternetach
@radless97:
no jak wyglądały te mecze za portugalskiego oszusta? No jak?
Mecz z Hiszpanią? Rozpaczliwa obrona, i wykopywanie piłki gdziekolwiek, posiadanie piłki 76% na korzyść Hiszpanii. Przeważali w każdym aspekcie.
A tak się składa że na euro akurat Hiszpanie przecież grali słabo.
Wczorajsza Hiszpania by rozbiła w pył naszą pseudokadrę podrabiańca :
  • Odpowiedz