Aktywne Wpisy
W związku z dużym zainteresowaniem i wieloma prośbami pod moim dzisiejszym wpisem xD kontynuuję temat pewnej wesołej grupy na FB o związkach mieszanych.
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
TwojHimars +125
Pierwszy raz widzę by ktoś inteligentny i wykształcony - lekarz medycyny, publicznie i ostentacyjnie spuścił swój dyplom w kiblu xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
Dawno nie pisaliśmy i mamy dla was #rozdajo. TL;DR na końcu. W sumie to pytanie z kategorii “nowy Fiat czy 10-letnie BMW” #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Precio to sklep z komputerami poleasingowymi, czyli takimi które już są dużo tańsze, a jeszcze w świetnym stanie. Wszyscy widzimy, jak szybko rosną ceny kart graficznych i innych komponentów, stąd pytanie na samej górze.
Co rozdamy?
Mamy dla was tablet Lenovo i 5 bonów po 50 zł do wydania w naszym sklepie.
Tablet + 3 bony polecą do autorów najlepszych odpowiedzi na pytanie z góry. 2 dodatkowe bony do plusujących, więc warto spróbować. Najlepsze komentarze wybierzemy do końca tygodnia.
TL;DR
#pc #laptop #komponenty #pytanie #pcmasterrace #laptopy #precio
@precio_pl: oplaca, kupilem macbooka rocznik 2011 za 500 zl, w pelni sprawna sztuke, glownie do internetu, a teraz laptok nowy do internetuf to duzo pienioindzy
Komentarz usunięty przez autora
Prywatnego laptopa mam od nowości 5 lat, dokładałem w nim ram, dysk ssd, działa.
Służbowy mam używany, pracuje już na nim trzeci rok, ale jest kilka klas wyżej od mojego prywatnego.
Aktualnie, biorąc pod uwagę ceny nowych urządzeń, tylko sprawdzony używany.
klucz jest w słowie "lepszego"
Opłaca się kupować poleasingowe komputery, ale nie za tę cenę za którą wy sprzedajecie. I wasz 50zł bon raczej nic w tej kwestii nie zmienia.
Pod gry?