Wpis z mikrobloga

@Trollwykopowy: ale on się zbłaźni tylko tym strimem. Jak niby odpowie na film Gimpera? xD
mieli normalny kontakt bez spinki a tutaj gościu na cage mówi, że gimper to nieprzyjemne towarzystwo i go nie lubi.
Tymbardziej, że jedyny konflikt jaki oni mieli to gdy Gimper forsował walke dis vs xayoo, ale to było w 2018? a w 2019 byli na piwku i miało być LNB
@PatrykxD5: nie no, powyciąga pewnie jakieś prywatne brudy, suchar mu przeanalizuje jak ta grupa od gimpera negatywnie wpływa na negocjowanie kontraktów reklamowych i jakoś to będzie wyglądało. O poziom odpowiedzi pewnie nie trzeba się martwić, bardziej #!$%@? to, że typ tak jak napisałem coraz bardziej biznesmena przypomina, niż spontanicznego streamera, którego się kiedyś oglądało.
@Trollwykopowy: no xayoo industries też fajnie się bawi z tymi reklamami, xayoo reklamuje opere ale nie jest na niej zalogowany nawet bo na nią sra, reklamuje gbska ale zawsze jak ktoś go pyta jaki smak ulubiony to nie wie co powiedzieć bo nie pije tego gówna xD Gimper od dramy z atorem jest faktycznie "manekinem" i wątpię, że znajdą na niego coś czego nie odbije
@PatrykxD5: to jeszcze nic, najlepiej jak reklamowal Raid: Shadow Legends ze wlaczyl jakis tryb autoplay i robili sobie podcast w tym czasie, a jak zbieraja 'wojownikow' (czyli sciagniecie gry z ich reflinka i zrobienie tutoriala) to zachecaja giveawayem przez co ludzie robia po 20 kont zeby miec wieksze szanse xD i czym to sie niby rozni od sztucznych wyswietlen z glownej Belouda
@IIIlIII: no tak - dlatego dziwi mnie, że suchar i xayoo mieli zdziwko jak ago nie chciało dać 10k na gościa który będzie reklamował twój produkt, ale między słowami będzie puszczał oczka z przekazem "w #!$%@? mam tą firmę, farmię kasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)"