nic nie piszą tylko forwardują z mikroblogu i innych "śmiesznych" stronek.
@sidhellfire: +1, kiedyś myślałem, że są śmieszni i oryginalni, ale potem skumałem się, że oni podpierdzielają innym content i wrzucają tylko oznaczenie i tyle xD
@majkkali: byli na ASP na woodstocku w tym roku i mówił też, że większość rzeczy jest podsyłana przez ludzi i tylko oznaczają źródło. No w sumie uczciwie, ale rzeczywiście bez polotu
nic nie piszą tylko forwardują z mikroblogu i innych "śmiesznych" stronek.
@sidhellfire: +1, kiedyś myślałem, że są śmieszni i oryginalni, ale potem skumałem się, że oni podpierdzielają innym content i wrzucają tylko oznaczenie i tyle xD
@majkkali: mój kumpel w pracy namiętnie śledzi ich na Instagramie - co chwila mi pokazuje jakiś przeruchany mem, albo skrót gorących 24h.
@majkkali @sidhellfire Uwielbiam gdy kolega podsyla mi "świeżutkiego" mema z kwejka (c--j że jeszcze z logiem jbzd) czy innego fp, a ja mu mówię że widziałem to już 2 dni temu xD
Źródło:
FB- Czy wrocławskie MPK dziś już jebło?
#wroclaw #mpkwroclaw #100wykolejonychtramwajow #facebook #heheszki
źródło: comment_1633417509WWWputGz6z9AMhrErcmTkL.jpg
Pobierzźródło: comment_1633417964osq8Bbfq7FhM1pH9kgzjwC.jpg
Pobierz@sidhellfire: +1, kiedyś myślałem, że są śmieszni i oryginalni, ale potem skumałem się, że oni podpierdzielają innym content i wrzucają tylko oznaczenie i tyle xD
@majkkali: mój kumpel w pracy namiętnie śledzi ich na Instagramie - co chwila mi pokazuje jakiś przeruchany mem, albo skrót gorących 24h.
@sidhellfire
Uwielbiam gdy kolega podsyla mi "świeżutkiego" mema z kwejka (c--j że jeszcze z logiem jbzd) czy innego fp, a ja mu mówię że widziałem to już 2 dni temu xD