Aktywne Wpisy
Malenaa +107
Rzuciła mnie przez SMS xD szybko poszło
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Megasuper +53
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Rośliny/mchy stabilizowane są zakonserwowane w specjalnym roztworze, między innymi z gliceryny, dzięki temu zachowują elastyczność, kształt i kolor przed wiele lat. Najważniejsze cechy:
- nie trzeba podlewać - czerpią wodę z powietrza
- nie zbierają kurzu - właściwości antystatyczne
- nie potrzebują światła - mogą stać w pomieszczeniach bez okien
- nie rozrastają się, nie trzeba przycinać.
Razem z moim #niebieskipasek wykonujemy obrazy, panele z mchem, dekoracje, donice i realizujemy indywidualne pomysły i projekty klientów. Wspaniale sprawdzają się jako #prezent, a wiadomo - już jesień, zaraz Wszystkich Świętych, zima i #bozenarodzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla was organizujemy #rozdajo gdzie do zgarnięcia jest drzewko bonsai z mchem chrobotkiem o średnicy 40 cm/czarna rama. Plusujemy do jutra do 18.00, losowanie w piątek - wygrywa 1 osoba.
Zachęcamy do odwiedzenia naszej strony www.hellomoss.pl oraz profilu na #facebook https://www.facebook.com/MechSkrzynkiUpominki
Chętnie odpowiem na wasze pytania :)
Komentarz usunięty przez autora
@Bubele: Dokładnie, strasznie mnie to złości. Mech stabilizowany, co nie wymaga podlewania, no shit, przecież to jest martwe.