Aktywne Wpisy
Ka4az +166
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
qwerty7 +18
Problemy pierwszego świata w 2025 roku, które nawet największym futurystom nie przyśniły się 10 lat temu – sprawa polega na oburzeniu pewnej części graczy na wymyślonego stwora w grze dla dorosłych Dragon Age: Vanguard, chyba określanego mianem succuba, bo jest transgender i używa zaimków they/them.
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
To mój pierwszy post tutaj więc chciałbym się ze wszystkimi przywitać i życzyć Wam żeby Wasze perfumy zbierały same najlepsze komplementy ;)
Nie przedłużając, kupiłem ostatnio Rasasi La Yuqawam, który jak widzę jest uwielbiany i wychwalany niemalże przez wszystkich recenzentów - wszyscy podziwiali długotrwałą (10-12h) i potężną projekcję. Szukałem zapachu naturalnej i skóry i przyznaję, że LY przypadł mi do gusty.
Otworzyłem i przetestowałem. Zapach bardzo fajny, ale miałem mieszane uczucia co do jego parametrów. Ludzie mówili o tym, że zostawia za sobą ogon (na co gorąco liczyłem), natomiast, żeby go poczuć musiałem zbliżyć rękę do nadgarstka. Niektórzy pisali, że nawet prysznic nie jest im straszny- widocznie używam naprawdę mocnego mydła, skoro po wyjściu nie czułem już praktycznie niczego.
Zacząłem wtedy szukać informacji o reformulalcji i zobaczyłem, że mój LY to APR2021. Czy ktoś z Mirków ma tę wersję i mógłby potwierdzić czy faktycznie to jakaś wadliwa seria czy to ja nie odzyskałem jeszcze węchu... XD
W każdym razie szukam tego starego, dobrego LY, o którym piszą wszędzie na stronach. Jakiej partii powinienem szukać? Który jest ostatnim z polecanych?
Psiknąłem jedynie raz więc nadal mogę zwrócić LY do sklepu za pełną cenę około 270 zł. Czy według Was nadal jest wart swojej ceny, czy też lepiej jest znaleźć stary, nawet jeśli będzie droższy?
#perfumy
Faktycznie jest tak, że perfumy jeszcze "dojrzewają"?
Polecam poczytać poradnik z belki tagu albo wątki o tym dlaczego ty nic nie czujesz a inni czują doskonale. Ja miałem tak np z PDM Pegasus Exclusif, że po 2h go nie czułem, a
@malani: Masz na myśli, że właściciel się przyzwyczaja do tego zapachu i sam go nie odczuwa? Nie mniej- czy w takim razie projekcja na początku nie powinna być znacznie większa? Taka, że psikam się
@DiSorder69: Ja kupowałem na Notino
Czyli: Jeżeli możesz to sprawdź z jakiej odległości będziesz czuł perfumy gdy psikniesz jeden raz na
Jeżeli tak to kompletnie się to nie pokrywa. Przypomniałem sobie, że przecież wąchałem te perfumy z koleżanką. Psiknąłem jej na nadgarstek właśnie, posiedzieliśmy jakieś jeszcze 30 minut i poszedłem sam po jedzenie czyli mogło mi zejść jakieś kolejne 30 minut na świeżym powietrzu.
Tam gdzie kupowałem podobno można zwrócić perfumy jeżeli psiknęło się je dwa razy. Ja psiknąłem raz i kusi, żeby faktycznie przetestować je raz jeszcze dla pewności, ale z drugiej boję się, że stwierdzą, że to były trzy