Aktywne Wpisy
Kopyto96 +449
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Cześć mam 21 lat, studiuje. Od jakiegoś czasu mam ogromny problem z koncentracją i uczeniem sie. Bardzo sie tym przejmuje bo boje sie ze sobie nie poradze, od młodych lat pije duże ilości alkoholu 16 lat. Przeczytałem w internecie że osoby które piją w młodym wieku często mają właśnie takie skutki, również mam problem z wahaniami nastroju. Prosze o pomoc nie wiem czy sobie poradze, czy można to jakoś odwrócić chciałbym wrócić do czasu kiedy nie byłem jeszcze tak zniszczony alkoholem #alkoholizm #depresja ##!$%@? #pytaniedoeksperta #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #615b3b06a79974000aff5ac6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: LeVentLeCri
Jakiś czas temu spotkałem kolegę ze szkolnej ławki (podstawówka i technikum) który też pił od młodości.
Gość który był kumaty porostu cofnął się w rozwoju.
Albo pij więcej, albo przestań.
Skutek
Przyczyna
Zle rozwiazanie
Dobre rozwiazanie
- psycholog... (jezeli problemem jest stres)
- ...i terapia uzaleznien (jezeli jeszcze wiekszym problemem jest naduzywanie alkoholu)
Phenibut, noopept, modafinil
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua