Wpis z mikrobloga

Prawacka głupota z #brexit na jednym obrazku. Przypominam ze podobnych dzbanów tudzież pospolitych ruskich onuc chcących zafundować nam podobny los mamy w Polsce w partiach * oraz ********** dla których dedykuje kolejne 5 gwiazdek.

#bekazprawakow #bekazpisu #brexit #polexit #polska #ruchosmiugwiazd #bekazkonfederacji #neuropa
grubson234567 - Prawacka głupota z #brexit na jednym obrazku. Przypominam ze podobnyc...

źródło: comment_1633275020C2p5Kfa88POytljYRz0rID.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak tak to udowodnij swoja teze, ale nie anonimowymi komentarzami, bo takie moze napisac kazdy.

@FortunaHej: Własnie bukuję bilet do UK, jutro wrzucę zdjęcie tabliczki i być może pustych półek. Mam nadzieję, że to wystarczy, by uwierzyć że komunikat znajdujący się na tabliczce @grubson234567 to fotomontaż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau: Przecież przyznałem że to fotomontaż. Możesz bukować jesli chcesz walczyć z swoim własnym hohołem, bo problemy UK po brexit to fakt. Możesz odwiedzić przy okazji Farage w szpitalu by z nim razem pogadać o tym jaki #brexit jest fajny po tym jak dostał strzała szukajac stacji z benzyną do auta xD, ale nie zalecam rozmawiać z lokalsami, bo mogą ci zburzyć rzeczywistość.

A tak polecam. Podróże kształcą.
  • Odpowiedz
jutro wrzucę zdjęcie tabliczki i być może pustych półek. Mam nadzieję, że to wystarczy, by uwierzyć że komunikat znajdujący się na tabliczce

@DurzyPszypau: Oczywiscie ze nie wystarczy. Dalczego ma wystarczyc? Chyba, ze wrzucisz zdjecie kazdego sklepu w UK.

Nie potrafisz bronic swoich argumentow inaczej niz "( ͡° ͜ʖ ͡°)", "xD". To nie jest dyskusja....
  • Odpowiedz
Zaraz zaraz, Mirek jak ty mozesz miec 335i i pisać o szybkiej jezdzie mieszkając w kraju największych p-------a drogowych? :o

@cwlmod: bo tu trzeba jeździć #szybkoalebezpiecznie - już mnie 5 razy niebiescy zatrzymywali i 5 razy się z nimi dogadałem ()
  • Odpowiedz
@Atreyu: Start ja miraszkam W #uk i zaprawdę powiadam Ci ze Polki w sklepach są puste. Ok może nowe wazzzytskie produkty and jeżeli szukasz czegoś szczególnego to naprawdę jest ciężko. Przykład. Soczki dla dzieci te pakowane po ok 200ml. Przez ostatnie kilka miesięcy nie można było dostać. Polki w Lidl, Tesco lub Sainsbury były puste. Nie chce mi się pisać o pozostałych produktach ale naprawdę nie wiem co
  • Odpowiedz