Wpis z mikrobloga

Jakaś laska żali się influencerce, kołczerce, z długim stażem warszawskich hr i feministce, że ma 0 oszczędności i nie wie jak to zmienić.

Odpowiedź influencerki - w pierwszej kolejności porozmawiać z partnerem, że jest ci źle, bo on stosuje na Tobie p-----c ekonomiczną. #rozowepaski co do korwy? Ona nic nie wie o sytuacji tej anonimowej łaski, która się żali, że nie ma oszczędności, a mimo to cyk, wyrok wydany - p-----c ekonomiczna ze strony samca. It’s over dla chłopa.

#redpill #instagram #mindfuck #logikarozowychpaskow #przegryw
Podly_Bzik - Jakaś laska żali się influencerce, kołczerce, z długim stażem warszawski...

źródło: comment_1633199983q3LLKYXT94OoWD3LeW35Sf.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Podly_Bzik: Sytuacja ogółem słabo opisana. Ciężko powiedzieć, czy sami sobie ustalili taki układ, czy autorka nieświadomie (albo i świadomie) wcieliła się w kurę domową i dopiero teraz zauważa tego minusy. Określanie tego przemocą, nie znając bliżej sytuacji, jest szkodliwe. W każdym razie, zależnie od tego, jak dziewczyna interpretuje oszczędności, skoro to facet jako jedyny przynosi pieniądze do domu, to trochę ciężko, by je mieć przy dwójce dzieci - zwłaszcza gdy
  • Odpowiedz
Sytuacja ogółem słabo opisana.

@addendum: dokładnie o to mi chodzi. Nie wiadomo, gdzie leży przyczyna problemu - może to źle zdefiniowane role w związku, może lenistwo i bieda, może wygodnictwo i zdanie się na faceta i poniewczasie dopiero refleksja, że może jednak taki ukladzik nie jest tym, o czym marzyłam, a może jeszcze wiele innych czynników? Nie szkodzi - cyk p-----c ekonomiczna ze strony faceta, klik wyślij do swoich 100
  • Odpowiedz