Ziemkiewicz został zatrzymany na lotnisku w Londynie, a przy okazji dowiedzieliśmy się, że jego córka będzie studiowała na lewackim Oxfordzie XD.
Dlaczego nie wysłał jej na KUL, albo do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej ojca Rydzyka?
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡°͜ʖ͡°)
To jest paradne, jak prawicowi dziennikarze straszą swoich czytelników, upadającym Zachodem i zamordyzmem w tamtejszych placówkach edukacyjnych, a prywatnie posyłają tam swoje dzieci XD.
Dlaczego nie wysłał córki na KUL...hmmmm - pewnie z podobnych powodów, z których prawaki hejtują gejów, a potem sami urządzają gejowskie orgie ( np. ten brodacz z Fideszu) - pewnie z podobnych powodów, z których prawaki tak bardzo podkreślają wartość rodziny, a trwałość ich związków nie osiąga nawet 1/20 trwałości związków między lewakami - pewnie z podobnych powodów, dla których bronią życia poczętego, a co chwila wypływają na wierch informację, jak to
@Neubert: TO JEST WYJĄTKOWA SYTUACJA. Rozwód i ślub kościelny, aborcja, studia na zgniłym zachodzie - przykłady prawicowej hipokryzji można potęgować. XD
@Neubert: Nawet nie jestem zaskoczony. Przypominam, że na wypoku mamy pokaźne grono tęgich prawackich łbów, którzy spuszczają się z zachwytu nad Wielką Polską Katolicką, a sami od lat mieszkają za granicą i ani myślą wrócić do kraju xD
@Neubert: plebs do gównianych prawicowych szkół gdzie piorą mózgi i nic ważnego nie nauczają. Pisowska elita do szkół najlepszych na świecie. Jakoś mnie do nie dziwi.
Ziemkiewicz został zatrzymany na lotnisku w Londynie, a przy okazji dowiedzieliśmy się, że jego córka będzie studiowała na lewackim Oxfordzie XD.
Dlaczego nie wysłał jej na KUL, albo do Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej ojca Rydzyka?
Nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest paradne, jak prawicowi dziennikarze straszą swoich czytelników, upadającym Zachodem i zamordyzmem w tamtejszych placówkach edukacyjnych, a prywatnie posyłają tam swoje dzieci XD.
źródło: comment_1633187150ShsjbKuUFZHPjWJtfN2XbF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Neubert: Bo na KULU nie ma kierunku Feminizacji Stosunków Międzynarodowych - rozumiesz, stosunków!!! Erazmusy, Penisy, Cwane Lisy
#bekazlewactwa
- pewnie z podobnych powodów, z których prawaki hejtują gejów, a potem sami urządzają gejowskie orgie ( np. ten brodacz z Fideszu)
- pewnie z podobnych powodów, z których prawaki tak bardzo podkreślają wartość rodziny, a trwałość ich związków nie osiąga nawet 1/20 trwałości związków między lewakami
- pewnie z podobnych powodów, dla których bronią życia poczętego, a co chwila wypływają na wierch informację, jak to
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23024840,ziemkiewicz-z-zakazem-wjazdu-do-wielkiej-brytanii-jest-wniosek.html
W sumie nie wiadomo jak dalej się sprawa potoczyła.
Komentarz usunięty przez autora
@Neubert: Ja bym był ostrożny z zabieraniem leków Ziemkiewiczowi.
Nowe, nie znałem... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MostlyRenegade: dokładnie, prawacka obłuda to zjawisko tak rzadkie jak H2O w oceanie :)
Podobny przypadek był Ki Dzong Una.
@saakaszi:
źródło: comment_1633194309L44dJ2GeIqqUtNn5fWnM4Z.jpg
Pobierz