Wpis z mikrobloga

Kurde, Brytyjczycy to jednak cieniasy xD zostałem jako ostatni na imprezie firmowej i, po czym przyczepiłem się do jakiś gangusow, pojechaliśmy do klubu ale nas nie wpuścili i mnie typy olały. Więc teraz leżę w hotelu i czekam do pierwszego pociągu xD #chcepogadac
  • 12
@taukuZielonka zalezy jacy xd raz poznałam takiego Paula na techno, reasumując wyszłam z domu w sobotę o 18 a wróciłam w środę wieczorem xd. I żeby nie było, Paul zebrał sporą grupę obcych ludzi. Dziwny to był wypad, facet miał mieszkanie pełne najdrozszych i unikatowych komiksów i figurek oraz dosłownie pół kilo wysypanego białego od Ruskich na blacie. Bardzo sympatyczna impreza xd
@taukuZielonka wiesz to były czasy Londynu, ja zawsze miałam talent do znajdowania takich Paulów. Ale to też chodziłam do ciężkich mordowni gdzie była specyficzna muzyka. U mnie też teraz spokój, raz że nuda w.Leeds A dwa bo wszytsko zamknięte. O której masz pociąg? Czyli pospane? Xd
@Jagoo Daj spokój xD Jeszcze mi ząbki chodzą xD Pociąg mam o 6:34, już się boję wypisania z hotelu, i jak mnie zmierzą wzrokiem... No tu wszystko jest otwarte na pełnym luzie. Ale ja niestety tu bardzo rzadko imprezuje :( wszystkie znajomości z pracy przemijają po zmianie pracy, dlatego powrót do PL. A Tena stałe na naszej pięknej wyspie?
@taukuZielonka nie spinaj się, nie takie rzeczy widzieli w tym hotelu. Masz czas, prysznic, tv czy papierosek i czas zleci. A ja też wracam, jakoś na wiosnę i będę rozkrecała się pod względem tatuażu i sztuki. Po 6 latach nadal ciężko jest mk być blisko z Anglikami. Nie wspomnę o znalezieniu partnera xd tutaj ludzie są mocno jednorazowi
@Jagoo ej poważnie, oni zupełnie inaczej definiują przyjaźń xD 8 lat tu siedzę i ani jednego nawet bliższego ziomka tu nie mam :/ masakra. Generalnie ja jestem introwertykiem i nie przeszkadzało mi być samemu, ale 4 lata zamknięty w mieszkaniu do jest miazga. Dziragasz już, czy się będziesz uczyć? Ja mam plan na cały rękaw ale muszę znaleźć #!$%@? który jest tak samo zakochany w moim anime jak ja i mi to
@taukuZielonka no to ja mam tak samo, wszyscy mi bliscy ludzie mieszkają w PL, w samym UK na szczęście mam swoją przyjaciółkę którą znam od urodzenia. Ale poza tym wszyscy to tacy 'znajomi na wynos'. Nie raz się śmieje że gdybym umarła to nikt z lokalsów tego by nie zauważył.
No ja jestem komimsozjebem, ale X-Men bardziej, trochę Batmana się u mnie ostatnio pojawiło. Bardziej Marvel. Z Mangi trochę kojarzę, Evangelion chce
@Jagoo o proszę, właśnie o Evangeliona się rozchodzi - dla mnie to jest depresja na żądanie, i żadne inne anime mnie tak nie dotknęło. Jak masz Netflixa, to po prostu od pierwszego epa. Jeśli seria Ci podejdzie to możesz, jechać dalej. Zazdro tej przyjaciółki. Moi wszyscy przyjacielu niestety w PL. No i boję się trochę, że widealizowalem sobie ten powrót do PL. Tam już wszyscy mają rodziny i dzieci więc ciężko będzie
@taukuZielonka na pewno wyidealizowałeś. Myślałam o tym wczoraj i mam wrażenie, że za dużo sobie myślę o Pl. Poza tym Ty czy ja, przesiąknęliśmy zachodem i możemy mieć ciężko. Ja jestem prawie 6 lat w UK, a wcześniej 2 lata w NL.

A co do Ewangelionu to myślałam, że jest jakaś chronologia czy coś. No to zacznę oglądać po Parasite, a mam Netflix. Ja lubię klimaty mroczne, zawiłe, horror, coś dla dorosłych.
@Jagoo z drugiej strony, jak PL mi się nie sprawdzi, zawsze nożna uciec raz jeszcze ;) ja dam Polsce szanse, ale już wiem że ludzie się będą na mnie dziwnie patrzeć jak będę się do nich uśmiechać na ulicy xD Natomiast korzeni nie ma to można się przesadzać do woli. Evangelion to w skrócie #!$%@? psychiczny dla protagnisty. Natomiast jest trochę wyseksualizowane ale takie bylo anime z lat 90". Parasite, super koncept,