Wpis z mikrobloga

Wiem ze ktos juz to wstawial ale Kornelka swoim zachowaniem pokazuje ze popiera gnębienie innego uczestnika. Kiedy byla ta akcja z Wiktorią i jej tańcem z Łukaszem to #!$%@?ła jak szalona insta story ze Wika jest taka sraka i owaka, nawet tik toka zrobiła o tym jaka ona jest falszywa a Miłosz biedny. Odkad emituja jeszcze grubsze materiały w ktorych dziewczyny znęcaja sie nad nia i wyzywają ja w obrzydliwy sposób to kornelka siedzi cichutko jak mysz pod miotłą i nawet ani jednego odcinka nie skomentuje. To samo Marietka z I edycji XDDDD dziwie sie ze nie jest im wstyd, gdybym widziala ze jakas moja kolezanka broni takich zachowan to juz by nie byla moja kolezanka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ,,nana nie nakrecala bez powodu zadnych dramatow". Kornelka my chyba nie ogladamy tego samego programu. ,,nana emocjonalnie dojrzala jak na swoj wiek". Jesli mowienie ciagle ,,no" to ta dojrzalosc i inteligencja to spoko xD
#hotelparadise
deyna123 - Wiem ze ktos juz to wstawial ale Kornelka swoim zachowaniem pokazuje ze po...

źródło: comment_16330009694r26VrJJ91WCX1H23V0KC4.jpg

Pobierz
  • 12
@Lolek1011: Kornelka ma ogromne parcie a widocznie jakoś mało klientek. Na sile chce się wybić w branży. A patrząc na te jej wypociny to tak średnio. Ale co ja tam wiem o makijażu xD
@deyna123: Najsmutniejsze jest to, że dziewczyna, która sama płakała na relacjach na IG z powodu sposobu w jaki ludzie ją odbierali i jak czepiali się jej wyglądu czy zachowania, dziewczyna, która jest poważnie chora i powinna chociażby przez to jakiś cień empatii okazywać innym ludziom, bo sama ma w życiu ciężko, pozwala sobie na komentowanie i, jak to nazywa, "wyrażanie własnej opinii" na temat innych osób prześladowanych przez grupę osób tylko