Czy wersja resurrected ma obniżony poziom trudności w stosunku do zwykłego Diablo 2? Biegam sobie nekromantą i już przy trzecim zadaniu pierwszego aktu mam prawie cały ekwipunek składający się z żółtych przedmiotów, ponad 10 tysięcy złota, a mikstur nawet nie podnoszę już z ziemi bo i tak ich nie używam - do tej pory może raz użyłem mikstury leczenia. Jeśli tak ma być w kolejnych aktach to trochę mi się odechciewa grać.
@NoKappaSoldier73: coś w tym może być bo aktualnie towarzyszą mi trzy szkielety, golem i najemnik. Nie zmienia to faktu, że chyba za często pojawiają się żółte przedmioty a na tym etapie nie powinienem mieć aż tylu funduszy? Jeśli dobrze pamietam, to w zwykłym Diablo 2 już drugie zadanie pierwszego aktu było dla mnie wyzwaniem
@SiemaNagor: Tak tylko same crapy. Najlepszy przedmiot to wieśniacza korona u mnie. A biegałem cała niedziele i poniedziałek. Wypadają rzeczy, których nie będziesz używał.
@szczupak_ziemny mordo ale wiesz że żółte przedmioty to nie unikaty ? To przedmioty "rare" i leci tego gęsto.
Białe - normalne Szare - z socketem Niebieskie - magiczne Żółte - rzadkie Zielone - setowe Złote - unikatowe. Skończyłem wczoraj nightmare z 62 lvl i do tego czasu poleciało mi może z 10-12 unikatów przeważnie śmieciowych.
#diablo2 #diablo2resurrected
A no i robacze gniazdo
@szczupak_ziemny: nie masz jakiegoś MFa czasem?
Białe - normalne
Szare - z socketem
Niebieskie - magiczne
Żółte - rzadkie
Zielone - setowe
Złote - unikatowe.
Skończyłem wczoraj nightmare z 62 lvl i do tego czasu poleciało mi może z 10-12 unikatów przeważnie śmieciowych.