Aktywne Wpisy
WielkiNos +508
Nie ma większego triggera na lewaczki niż wstawienie insta atrakcyjnej kobiety, która urodziła 5 dzieci i napisanie kilku miłych słów. Następuje totalna wścieklizna.
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
Joxek +7
Budżet dokładnie 294.000 zł. Co można kupić w #krakow #nieruchomosci jeżeli chodzi o budownictwo max 5 lat ( #kredythipoteczny nie wchodzi w grę) Jaki metraż i osiedla polecacie? Najlepiej 3 pokoje
Człowieku rozśmieszasz mnie. Jak skinhead wyglądałem co najwyżej przez kilka pierwszych miesięcy mojego życia, tak pomimo tego że jestem rasistą, zawsze fascynowała mnie uroda azjatyckich kobiet, zaś prawej ręki nigdy nie opuszczam. Dobrze że znasz mnie lepiej niż ja sam. :)
Miejmy nadzieję, że jak dorośniesz pójdziesz po rozum do głowy.
To prędzej twoje lewicowe dewiacje wskazują na to że z twoją psychiką coś jest nie tak. :)
"Lewicowe dewiacje" - jakie konkretnie?
Zresztą, zaczynasz mnie już nużyć. Skoro doszliśmy do wniosku, że jesteś trochę ułomny, to średnio mnie interesuje rozmawianie z tobą.
Wiesz tylko to, co dla ciebie wygodne widocznie.
Nie, to wy kierujecie się takim myśleniem.
Żadnym sposobem nie dopuścisz do siebie myśli, że ci których podajesz za przykład słuszności swoich rasistowskich poglądów tkwią w mentalnym średniowieczu podobnie jak ty.
Nie jestem rasistą wg rozumowania (ciężko to nazwać rozumowaniem, bo z myśleniem ma to niewiele wspólnego) ghostface'a. Nie uważam czarnoskórych za gorszych ludzi, lecz za osoby słabsze pod względem intelektualnym. Na
Ale definicja rasizmu jest jasna. Nie możesz sobie tworzyć własnych definicji i następnie określać siebie mianem rasisty, bo wydaje ci się to "niepoprawne". W ten sposób robisz z siebie idiotę.
Nie uważam czarnoskórych za gorszych ludzi, lecz za osoby słabsze pod względem intelektualnym.
I uważasz, że spowodowane jest to kolorem skóry? Jeżeli tak,
Uważam że rasy się różnią, a ludzie wbrew waszym pozorom nie są tacy sami - dlatego nazywacie mnie rasistą.
I uważasz, że spowodowane jest to kolorem skóry? Jeżeli tak, to chyba jednak jesteś głupi.
Jacyś wybitni czarnoskórzy chemicy, fizycy oraz inni naukowcy
Nazywamy cię rasistą, bo sam tak się określiłeś, mózgowcu. Wcześniej było wyłącznie podejrzenie, mogłeś zaprzeczyć.
Wybitni chemicy, fizycy oraz inni naukowcy których dokonania zmieniły losy świata ? Dlaczego kraje afrykańskie są tak daleko za nami ? Możesz mówić o trudnościach itp., lecz chciałbym ci przypomnieć że Europa była głównym teatrem działań
I uważasz, że powodem tego jest wyłącznie kolor skóry? O człowieku, ja cię nie będę uświadamiał. No tak, prosty umysł potrzebuje prostego rozwiązania. Taki gostek jak ty widzi, że jest mniej czarnych intelektualistów, patrzy na to, co najbardziej rzuca się w oczy, czyli kolor skóry i od razu ma swoją prymitywną teoryjkę, która mieści mu się w głowie. Zacznij może myśleć, co?
W takim razie wybitny umysłowcu powiedz mi co
to znajdziesz na ten temat informacje, bo to problem złożony.
Dobre tłumaczenie. :))))
http://www.youtube.com/watch?v=Cfs0Eb0RQGE&feature=channel_video_title