Wpis z mikrobloga

ghostface

Człowieku rozśmieszasz mnie. Jak skinhead wyglądałem co najwyżej przez kilka pierwszych miesięcy mojego życia, tak pomimo tego że jestem rasistą, zawsze fascynowała mnie uroda azjatyckich kobiet, zaś prawej ręki nigdy nie opuszczam. Dobrze że znasz mnie lepiej niż ja sam. :)
@RT_NR: skinhead to też stan umysłu. Dobrze, że potwierdziłeś, że jesteś rasistą, w końcu mam pewność, że należy cię traktować jako intelektualnie ułomnego.

Miejmy nadzieję, że jak dorośniesz pójdziesz po rozum do głowy.
@RT_NR: o czym ty piszesz?

"Lewicowe dewiacje" - jakie konkretnie?

Zresztą, zaczynasz mnie już nużyć. Skoro doszliśmy do wniosku, że jesteś trochę ułomny, to średnio mnie interesuje rozmawianie z tobą.
@RT_NR: Wiesz tylko to, co dla ciebie wygodne widocznie. Żadnym sposobem nie dopuścisz do siebie myśli, że ci których podajesz za przykład słuszności swoich rasistowskich poglądów tkwią w mentalnym średniowieczu podobnie jak ty. Może dlatego pozwalasz sobie sądzić, że ich tak dobrze znasz. Nikt tu nie wymaga od ciebie abyś przyznał, że jesteś głupi, ale przynajmniej spróbuj być mądrzejszym zakładając, że to prawda.
@MQs:

Wiesz tylko to, co dla ciebie wygodne widocznie.

Nie, to wy kierujecie się takim myśleniem.

Żadnym sposobem nie dopuścisz do siebie myśli, że ci których podajesz za przykład słuszności swoich rasistowskich poglądów tkwią w mentalnym średniowieczu podobnie jak ty.

Nie jestem rasistą wg rozumowania (ciężko to nazwać rozumowaniem, bo z myśleniem ma to niewiele wspólnego) ghostface'a. Nie uważam czarnoskórych za gorszych ludzi, lecz za osoby słabsze pod względem intelektualnym. Na
@RT_NR: Nie jestem rasistą wg rozumowania (ciężko to nazwać rozumowaniem, bo z myśleniem ma to niewiele wspólnego) ghostface'a

Ale definicja rasizmu jest jasna. Nie możesz sobie tworzyć własnych definicji i następnie określać siebie mianem rasisty, bo wydaje ci się to "niepoprawne". W ten sposób robisz z siebie idiotę.

Nie uważam czarnoskórych za gorszych ludzi, lecz za osoby słabsze pod względem intelektualnym.

I uważasz, że spowodowane jest to kolorem skóry? Jeżeli tak,
Ale definicja rasizmu jest jasna. Nie możesz sobie tworzyć własnych definicji i następnie określać siebie mianem rasisty, bo wydaje ci się to "niepoprawne". W ten sposób robisz z siebie idiotę.

Uważam że rasy się różnią, a ludzie wbrew waszym pozorom nie są tacy sami - dlatego nazywacie mnie rasistą.

I uważasz, że spowodowane jest to kolorem skóry? Jeżeli tak, to chyba jednak jesteś głupi.

Jacyś wybitni czarnoskórzy chemicy, fizycy oraz inni naukowcy
@RT_NR: Uważam że rasy się różnią, a ludzie wbrew waszym pozorom nie są tacy sami - dlatego nazywacie mnie rasistą.

Nazywamy cię rasistą, bo sam tak się określiłeś, mózgowcu. Wcześniej było wyłącznie podejrzenie, mogłeś zaprzeczyć.

Wybitni chemicy, fizycy oraz inni naukowcy których dokonania zmieniły losy świata ? Dlaczego kraje afrykańskie są tak daleko za nami ? Możesz mówić o trudnościach itp., lecz chciałbym ci przypomnieć że Europa była głównym teatrem działań
@ghostface:

I uważasz, że powodem tego jest wyłącznie kolor skóry? O człowieku, ja cię nie będę uświadamiał. No tak, prosty umysł potrzebuje prostego rozwiązania. Taki gostek jak ty widzi, że jest mniej czarnych intelektualistów, patrzy na to, co najbardziej rzuca się w oczy, czyli kolor skóry i od razu ma swoją prymitywną teoryjkę, która mieści mu się w głowie. Zacznij może myśleć, co?

W takim razie wybitny umysłowcu powiedz mi co
@RT_NR: przecież napisałem ci, nie będę cię uświadamiał. Jeżeli jesteś tak bardzo ciekawy, to znajdziesz na ten temat informacje, bo to problem złożony. Dla takich jak ty świat jest prościutki, czarno-biały, ponieważ potrzebujecie tego, by nie skalać sobie głowy myśleniem. To dlatego w środowiskach radykalnych, konserwatywnych kwitną teorie spiskowe, podważane jest globalne ocieplenie, szerzone są waldkowe dyrdymały. Przejrzyj na oczy.
Nie mam zamiaru tego oglądać, bo i zapewne czegoś ze względu na brak całkowitej znajomości angielskiego nie zrozumiem. Ważne jest to co widzimy w praktyce - czarna Afryka jest daleko w tyle za innymi miejscami na Ziemii.