Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +11
Polecacie jakiś film albo serial z wampirami? Nie musi być dobry, może być śmieszny albo absurdalny, co by się go fajnie oglądało.
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
Widziałem już Blade, Underworld i Van Helsing
#filmnawieczor #film #seriale #netflix
leemealitie +47
Specjalnie dla Was obejrzałam cały wywiad ze Szczochem...
W skrócie:
- Szczech robi z siebie ofiarę
- Z Justyną mu nie wyszło, bo ona była zbyt zajęta pocieszaniem Kori (Kori podobno dużo płakała po finale)
- Okazał wsparcie KAŻDEMU uczestnikowi w trakcie emisji, nawet Łucji, ale otrzymał od niej "specyficzną wiadomość", której nie będzie przytaczał, żeby nie psuć jej PR
- Twierdzi, że rzuciłby kulą na 100k, ale dla samego show i
W skrócie:
- Szczech robi z siebie ofiarę
- Z Justyną mu nie wyszło, bo ona była zbyt zajęta pocieszaniem Kori (Kori podobno dużo płakała po finale)
- Okazał wsparcie KAŻDEMU uczestnikowi w trakcie emisji, nawet Łucji, ale otrzymał od niej "specyficzną wiadomość", której nie będzie przytaczał, żeby nie psuć jej PR
- Twierdzi, że rzuciłby kulą na 100k, ale dla samego show i
Biorący w akcji strażak PSP znalazł wisielca i jakimś cudem (dokoła był szalejący pożar) ściągnął go z tej liny oraz uratował mu życie.
Na tym sprawa się jednak nie skończyła. Nasz przegryw po 4 miesiącach poszedł do prokuratury i oskarżył strażaka biorącego udział w akcji o to, że ten ściągnął go nieumiejętnie z szubienicy i ten ma teraz ślad szyi do końca życia.
Sprawa jest w toku a strażaka tymczasowo zawieszono.
Takie akcje tylko w Polsce...
#polska #przegryw #depresja #ciekawostki #prawo
Komentarz usunięty przez autora
Facet zupełnie niepotrzebnie ratował wisielca, a teraz się dziwi, że tamten się mści jak może? Nie zdziwiłbym się, gdyby "przegryw" miał zupełnie #!$%@? na brzydki ślad na szyi i tylko korzystał z okazji, żeby dojechać nieproszonego "bohatera" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z przepisami Kodeksu karnego, nieudzielenie pomocy osobie, która znajduje się w stanie zagrożenia życia lub wystąpienia ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Dodatkowo, ratowanie życia jest to nieodłączna część pracy strażaka. Już widzę, jak ktokolwiek wisielca zostawia bez pomocy xD