Aktywne Wpisy
wfyokyga +144
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
bergamotka00 +7
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Podoba mi się jeszcze bajer z "closed loop driver board" i pytanie to siędaje na wszystkie silniki czy tylko na extruder?
Co polecacie ogarnąć? Aktualnie jestem z wydruków zadowolony brakuje w sumie tylko wifi i może warto podłaczyć raspberry pi 3 które leży i się kurzy?
Ps. Zdjęcie dla przyciągnięcia uwagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ender3 #druk3d #drukarki3d
Bo jak padnie wymieniasz jeden a nie płytę
Co do loopa to o ile to jest to co myślę to lepiej by to była jak by była na innych silnikach nie na ekstruderze
Choć z drugiej strony jest zbędny ten gadżet
Ale gdybym kupił z wimiennymi stickami to jakie polecasz konkretnie? Druga sprawa czy jest sens zakładanie tego na silnik stołu na dzien dobry ? I potem np osi po której porusza się exdruder (nigdy nie pamietam czy to jest X
teraz na allegro widziałem 1.1 za 180