Wpis z mikrobloga

@Neubert wyobrażacie sobie w ogóle żeby jakiś oświecony, tolerancyjny i uśmiechnięty lewicowiec przeprowadził podobną akcję, np "policjantów i ich rodzin nie obsługujemy" albo "pacjentów głosujących na PiS nie przyjmuję"? No ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam, tylko zapluty karzeł reakcji mógł coś takiego wymyślić.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Neubert: A co im k---a Czesi zawinili? Trudno o bardziej lubianą nację

@Kenneth66: Taa...
Pracuje w transporcie i od czasu do czasu mam ładunki z Czech. Wszędzie mówią że Czesi sa spoko ale tak naprawdę część to wredne chuje, które nie lubią Polaków i gdy mają okazję to robią na złość
  • Odpowiedz
@Neubert: Bogatynia to niestety stan umysłu. Miasto od dawna się nie rozwija. Olbrzymia kasa z kopalni i elektrowni za czasów ich świetności rozpłynęła się. Ludzie przyzwyczajeni, że zawsze było dostatnio nie zrobili kompletnie nic. Miasto z niewyobrażalnym potencjałem, które jedynie co osiąga to pierwszeństwo w rankingach: najwięcej zanieczyszczeń, najwięcej przestępczości, najwięcej korupcji.

Gdy aresztują burmistrza który miał wtyki wszędzie to już coś znaczy.
https://zycie.nastyku.pl/artykul/korpupcja-bogatynia,1503,1,53649.html
  • Odpowiedz
@Kenneth66

co im k---a Czesi zawinili? Trudno o bardziej lubianą nację

17 tys. Czechów podpisało się pod wnioskiem do UE o zamknięcie kopalni. UE kazała zamknąć to teraz ci co mają pracę, prąd i ciepłą wodę dzięki kopalni są na nich źli ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Neubert no i prawidłowo, nie obsługujmy też Niemców, Szwedów, tak na prawdę to nikogo nie obsługujmy nawet Polaków. Zgnijmy w tym szambie, potem to szambo zaorać, rozdać, może wtedy coś tutaj się poprawi. Nie ma gorszego wroga dla p0laków niż sami p0lacy
  • Odpowiedz