Wpis z mikrobloga

Jakbym byla reżyserem tego programu to :
- w momencie kiedy Milosz "odpula" Wiki ona wychodzi za bramę a tam czeka na nia nowy facet i razem wracaja do hotelu. Cos pięknego
#hotelparadise
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EfiePL: po dzisiejszym IG Wiktorii
Wybaczam jej wszystkie życiowe błędy i życzę by do wszystkich, którzy nią się zabawili i nie dali od początku szans .... karma podwójnie wróciła
Amen
  • Odpowiedz
@Amikamamy: to ja jestem okropna ale mi żal Miłosza który się wkręcił w vicki a ta poszła w tango z innym. To że była pijana jednym słowem przepraszam nie przywróci drugiej osobie zaufania mimo iż nie była to w 100% zdrada. Owszem błędy się zdarzają każdemu i jest to zrozumiałe ale oni tam są 24 na dobę, nie mają chwili czasu by odetchnąć, przemyśleć i odpocząć od siebie a zaufania
  • Odpowiedz
@Helen97: my chyba oglądamy różne programy bo ja nie wiem kiedy gdzie ona knuła intrygi ?i gdzie tam gra mając do porównania graczy starej gwardii, Wiki im do pięt nie dorasta w tym temacie
  • Odpowiedz
@Helen97: spoko rozumiem, ale Miłosz jest takim samym dzieciakiem jak Wiki i powinien mieć własny rozum i rozsądek. Rozmowa z partnerem na pierwszym miejscu, własny rozsądek i uczucia na drugim, pojęcie w jakim miejscu i do jakiego programu poszedłeś trzecia sprawa ..... na końcu układy z osobami, które wiadomo, że grają na własnych zasadach i dla własnej wygranej. To nie gimnazjaliści na miłość boską
  • Odpowiedz
@Helen97: no ale podaj przykład proszę na kogo wtedy knuła, ja z tego co pamiętam to powiedział tylko że ,,koniec że nikomu nie zaufa tu bo znowu-nadal po niej jadą, udają że ją przyjeli do grupy a jest inaczej ,coś w tym stylu, chyba że masz na myśli tą ,,ustawkę'' którą razem z Miłym chcieli odpalić
  • Odpowiedz
@Helen97: to mogl jej powiedziec ze ma s--------c a nie robic z siebie debila wiedzac że ona i tak siw o tym dowie. Mysle że ona by i tak go wybrala bo nie mialaby do kogo podejsc
  • Odpowiedz
Przykre to trochę, jak się ogląda ich story na IG... Pan nieMiły za bardzo w to poszedł... miał mega grać, ale z Wiki... a on spiskował ze wszystkimi i wygląda to mega nienaturalnie. Hipokryzja x 100 niestety... będę bronił Wiki, zabawa zabawą, ale tam nic takiego złego się nie wydarzyło w tym tańcu. Nawet Łukasz jej broni, bo doskonale to rozumie. Tańczyli razem, a wszystko co złe spadło na Wiktorię. Ona zaraz
  • Odpowiedz