Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4186
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +230
Young Leosia i Andrzej "Piasek" Piaseczny!
Leosię wszyscy kojarzą, ale może przedstawię Piaska. Jest to wybitny piosenkarz lat 90tych, znany z połączenia postulatów proaborcyjnych z kanibalizmem w słynnym hicie "Nowe życie na śniadanie, pozwól że cię nim nakarmię"
Może wyniknie z tego jakiś kolab? Ehhhh marzenia
#youngleosiaposting #youngleosia #andrzejpiasekpiaseczny #kubawojewodzki
@HANTEK2: pewnie że tak, będzie chciał ją przestawić jako tępego pustaka, bo tego oczekuje jego boomerska publiczność, śmiania się z odmieńców
90tych(╥﹏╥)
Oczy krwawia