Aktywne Wpisy
Remus00 +2
Ej dajcie swoja liste gier z dziecinstwa. Chce sobie odswiezyc, moze dzieki czyjejs liscie przypomne sobie o jakiejs nowej-starej grze :P
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
U mnie tak:
age of empires 2
armies of exigo
mickpl +282
Że tera jest tak samo jak za pis - no ja się z tym nie zgadzam XD
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
Za pis to jakby była w rzondzie fanaberia, aby zrobić tera 0% to by to po prostu weszło, w TVP by aż huczało jakie to potrzebne, a przeciwnicy byliby długimi przerywnikami charakteryzowani jako wrogowie publiczni.
Dobrze nie jest, ale sam fakt, że możemy tak zblokować deweloperuchów to już duża zmiana.
#nieruchomosci #polityka
#bekazlibka #antykapitalizm
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kenneth66: jak najbardziej są to pasożyty(wyzyskiwacze mieszkaniowe) i to wiadomo od bardzo dawna a nie od teraz. Mieszkanie to jest podstawowa potrzeba życiowa i nie powinno się na tej potrzebie żerować. A porównywanie tej podstawowej potrzeby życiowej do samochodu albo narzędzi pracy jest nawet dość zabawne.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Mam nadzieje ze kiedyś poziom empatii pozwoli Ci zobaczyć świat szerzej niż tylko zarabianie pieniędzy.
Co sądzisz o płatnych toaletach?
Komentarz usunięty przez moderatora