Macie jakieś perfumy które oceniliście 10/10 w zapachu, trwałości i projekcji? Ja przejrzałem swoje oceny to najbliżej tych kryteriów był Instant Crush od Mancery, ale jednak bez fulla. Ciekawią mnie wasi kandydaci. #perfumy
@KjatanSveisson: YSL Opium PH EdP i Roja Enigma PH Parfum - oba pełne 10/10. Bardzo blisko jest Amouage Interlude PH, ale na mnie projekcja i trwałość to raczej około 9 w tym przypadku.
@KjatanSveisson: parfumo nie używam a na fragrze oceny wyglądają inaczej, ale 10 w każdym aspekcie dałbym Mancera Red Tobacco. Oprócz tego jest sporo dziewiątek takich jak DHP, DHI, SB Extreme, Hacivat, Godfather, ESP, Gentleman EDP czy, uwaga, Mercedes Club Black. Tak, jest tak dobry.
@KjatanSveisson: nie, psikałem normalnie w domu przy 20 stopniach lub więcej (jak to w domu) i parametry są super. Aczkolwiek czytałem o tym że nowe wypusty już nie są takie atomowe, ale tego nie potwierdzę, ja mam flakon z końca 2020
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
#perfumy
źródło: comment_1632073954mj3nhCVjqb1jG9Sz26k37F.jpg
PobierzSilver Scent to mocarz wyczuwalny na drugi dzień, ale nie dałbym mu oceny zapachu na 10.
Body Kouros czy Bois Imperial scent 10 na 10, ale niestety nie mają mocy Bogarta.
Najbliżej najlepiej oceny zapachu/parametry to chyba u mnie ma beach hut/jaipur edp.
źródło: comment_1632076466LPbupq9mAJzhWNVRuXKF5W.jpg
PobierzA do czego bym porównał? min. do tego
źródło: comment_1632078385K0oUSzQlL4gCmvhqogKomn.jpg
Pobierz