Aktywne Wpisy
Lewusx +16
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +238
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Logika pokemonów spod tagu #antykapitalizm to wybitna akrobatyka.
Moja prośba, aby Konfederaci wołali mnie do znalezisk, które uderzają w Nową Lewicę, to dosłownie f-----m.
Tak, według tych pokemonów zostałem sojusznikiem faszystów, bo mam dość ciągłych fikołków Czarzastego i spółki, która notorycznie pomaga PiSowi w sprawach gospodarczych, a których nie popieram.
Natomiast według ich logiki, samo głosowanie Nowej Lewicy ramię w ramię z narodowcami z Konfederacji oraz faszolami z PiSu, jest jak najzupełniej normalne.
Co zabawniejsze, Nowej Lewicy wydaje się, że to głosowanie pomoże im odbudować poparcie, które według ostatnich sondaży oscyluje w granicach 5%.
Chcą uderzyć do elektoratu robotniczego z małych miast i nakłonić Grażynke i Andrzeja, pracujących w sokołowskim Topazie, aby oddali na nich głos.
Paradne.
Grunt, że libków d--a boli.
Co z tego, że libkowie byli całkiem sporą grupą elektoratu Lewicy w wyborach w 2019 roku.
Elektoratu, który już więcej na nich nie zagłosuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Neubert: A nie myśleli tak samo przy okazji Nowego Ładu?
Komentarz usunięty przez moderatora
@TenXen47: xDDD
Elementarny rigcz to faktycznie straszny populizm. Natomiast samo PO nie mówi aż tak wiele o potrzebie obniżki podatków, niestety.
Wskaż proszę fragment mojego wpisu, gdzie atakuje Lewicę za ich program gospodarczy? Doskonale wiem, jaki mają program, natomiast przed wyborami Pani Żukowska mówiła kompletnie co innego, jeżeli chodzi o zakaz handlu i ten postulat wspierałem.
Nie dajmy sobie wmówić, że dla wyborców (poza socjaluchami z PiS) liczy się gospodarka ponad światopogląd. Ludzie wybierają to z czym się identyfikują, nacjoluchy wybiora konfederację, mimo, że tam też są socjaliści i libki. Ludzie głosujący na PO i Lewicę są liberalni światopoglądowo (lewicy bardziej) i przede wszystkim ważna jest dla nich UE. Razem skupiaja się na gospodarce i swoje pomysły dają
Ale wybory w 2001 wygrało obietnicą że będzie. W przeciwieństwie do ultra liberalnych rządów AWS z Balcerowiczem na czele. I to wtedy dostali ponad 40%. I zawiedli do tego stopnia że się po dziś dzień nie podnieśli. A ich miejsce zajął PiS i bezwzględnie z tego korzystają.
@TenXen47: Hm, może na przykład formułować własne propozycje i j---ć te wychodzące od partii, która nawet nie uważa wyborców Lewicy za ludzi? Myślę że to dobre rozwiązanie zamiast tego syndromu sztokholmskiego który obecnie uskuteczniają.
@TenXen47: kto tyle płacił? Jak zwykle klasa średnia która nie ma armii prawników. Amazon dalej nic nie płaci a lewaki uparcie myślą że podbicie wyższych cyferek w górnych prograch to rozwiązanie. Zawsze za wszystko płaci średniak
Ale nie, oni wolą popierać pisowskie idiotyzmy jak zakaz handlu (chociaż zapowiadali że nie poprą) i pisowskie podatki które idą na kupowanie głosów kiedy usługi publiczne leżą i kwiczą.
Strasznie to lewicowe -
Ale oni mogą co najwyżej jeszcze bardziej socjalistyczne gospodarczo rzeczy. Lewica nie może torpedować absolutnie wszystkiego co wychodzi od PiSu. Bo to są również ich idee.
No to jak wejdziesz na jakiekolwiek lewicowe grupy na Facebooku, twitterze its to to poruszają. Tak samo ich politycy w tv. Tylko wszędzie poza grupami są wyśmiewani i tak oskarżani o pisiorstwo.
No właśnie. I jakoś rosła wtedy w siłę. A odkąd zaczął się festiwal obniżenia podatków to wymiera. Ciekawe zjawisko prawda? Dziwnym trafem dalej najlepiej ma się w takich krajach skandynawskich. Z najwyższymi podatkami.
@TenXen47: No nie wiem, większą siłę nabywczą pensji przeciętnego Polaka? Jego większą podmiotowość i niezależność? Mniejszą skalę marnotrawienia publicznych pieniędzy przez nieefektywny rząd? Mniejszą liczbę klienteli socjalu żyjących z pieniędzy podatnika?
I tak w Polsce już mamy bardzo wysokie podatki, najwyższe w całym regionie CEE, na równi tylko z Węgrami. I to jeszcze przed nowym